Selamun aleyküm...
Sayın yöneticiler mmomt2 oyununda destek ekibine katılabilmek için herhangibirşey yapmamız lazımmı yoksa bu bölüm sadece gmlere ayitmi çünkü önceden sadece destek ekibinde olanlar vardı bu mumkünmü günde 10 tane hile videosu gönderiyorum örneğin destek ekibindei kişi hilecilerimi yakalar yoksa başka görevlerimi vardır öğrenmek istiyorum.
Sayın yöneticiler mmomt2 oyununda destek ekibine katılabilmek için herhangibirşey yapmamız lazımmı yoksa bu bölüm sadece gmlere ayitmi çünkü önceden sadece destek ekibinde olanlar vardı bu mumkünmü günde 10 tane hile videosu gönderiyorum örneğin destek ekibindei kişi hilecilerimi yakalar yoksa başka görevlerimi vardır öğrenmek istiyorum.
Destek ekibindeki kişilerin görevi, ticket sisteminde ve forumda oyunculara yardımcı olmaktır. Küfür ve hile bildirimlerini GM'ye bildirmektir. İsterlerse kendileri de oyun içinden SS yakalayıp bildirebilirler.
Mmomt2 Destek ekibinde olabilmek için, turkmmo.com forumundan en az moderatör rütbesinde bulunmak gerekiyor.
Sorunuz varsa konu altından yazabilirsiniz.
Mmomt2 Destek ekibinde olabilmek için, turkmmo.com forumundan en az moderatör rütbesinde bulunmak gerekiyor.
Sorunuz varsa konu altından yazabilirsiniz.
way be moderator he günümün çoğu oyunda zaten Forumla çok ilgilenimiorum neyse teşekkürler.
way be moderator he günümün çoğu oyunda zaten Forumla çok ilgilenimiorum neyse teşekkürler.
Sorun Çözüldügüne Göre Kapatılabilir.Sizde Diger Arkadaslar Gibi
Uzman Üyelik >> Deneme Moderator >> Moderator Olarak Devam Edebilirsiniz..
Keyifli Forumlar

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)