Sizin dediğiniz saatte 4-5 k kasıyor bence çok fazla değil diyorsunuzda. sizin bota koydugunuz sunucu hangisi.. brezilyamı fransamı abd doğu mu ..
Benim bota koydugum sunucu global avrupa 1 .. .yani darkorbit'in en kalabalık sunucularından biri.
Benim bota koydugum sunucu global avrupa 1 .. .yani darkorbit'in en kalabalık sunucularından biri.
Sizin dediğiniz saatte 4-5 k kasıyor bence çok fazla değil diyorsunuzda. sizin bota koydugunuz sunucu hangisi.. brezilyamı fransamı abd doğu mu ..![]()
Saatte 5 k kasana pek inanmıyorum üstelik boxy bot kullanlar oluyor bazen birde diyo ben tr 6 yım tam yarılıyorum :m08::m08:
en iyi kbot topluyor. kutunun üstüne bile gitmiyor. yanından geçiyor. daha sonra ibot. kutunun üstünde çeyrek saniye kadar bekliyor.
boxy ile 4-5k filan yalan yani
ben global ameirka 1de tam katlayıcılı arkadaş kadar kasıyorum. doluluk aynı. maximum o kadar kasıyor zaten. full hız spearhead + promerium + x1de topluyor
boxy ile 4-5k filan yalan yani

ben global ameirka 1de tam katlayıcılı arkadaş kadar kasıyorum. doluluk aynı. maximum o kadar kasıyor zaten. full hız spearhead + promerium + x1de topluyor
Sizin dediğiniz saatte 4-5 k kasıyor bence çok fazla değil diyorsunuzda. sizin bota koydugunuz sunucu hangisi.. brezilyamı fransamı abd doğu mu ..![]()
1 saat demisin ama 1.21 saate kasmış.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)