HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar internetde uzun süre dolaştıktan sonra bu hileyi buldum xp ve vistada sorunsuz çalışıyor ancak win7 de bug trapdan dolayı 10dk sonrada atabiliyor 5 saat sonrada o belli olmuyor
Wall Hack Virus Total :
KULLANIM:
İlk olarak injectorü yönetici olarak çalıştırın
Dll seçmek için gözat butonuna tıklayıp wallhack.dll dosyasını seçin
wallhack.dllnin yanına tik koyup point blanki başlatın
başlat dedikten sonra injectorümüzde sol alt kısımda pointblank.exe yazısı çıkar çıkmaz inject ediyoruz ve çıkan hataya tamam diyoruz ancak injectorle işimiz bitmedi
oyunda bu ekran gelince yeniden inject yapıyoruz
kullanıcı adı ve parola sayfası geldiğinde yeniden inject yapıyoruz
ve son olarak sunucu seçme ekranında inject yapıp injectorümüzü kapatıyoruz
sonra sunucunuzu seçtikten sonra meydanınızı veya kampınızı seçin eğer hile ekranı gelmemişse home veya insert tuşuna basın
LİNKLER:
Rar şifresi : www.turkmmo.com
NOT: Tüm konu anlatımı ve resimler benimdir rep olmasada bir teşekkür yeter bu arada neden bu kadar çok inject yaptığımızı merak eden arkadaşlar hileyi bulduğumda anlatılmıyordu bende şansa deneyerek inject yaptım.
Wall Hack Virus Total :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KULLANIM:
İlk olarak injectorü yönetici olarak çalıştırın
Dll seçmek için gözat butonuna tıklayıp wallhack.dll dosyasını seçin
wallhack.dllnin yanına tik koyup point blanki başlatın
başlat dedikten sonra injectorümüzde sol alt kısımda pointblank.exe yazısı çıkar çıkmaz inject ediyoruz ve çıkan hataya tamam diyoruz ancak injectorle işimiz bitmedi
oyunda bu ekran gelince yeniden inject yapıyoruz
kullanıcı adı ve parola sayfası geldiğinde yeniden inject yapıyoruz
ve son olarak sunucu seçme ekranında inject yapıp injectorümüzü kapatıyoruz
sonra sunucunuzu seçtikten sonra meydanınızı veya kampınızı seçin eğer hile ekranı gelmemişse home veya insert tuşuna basın
LİNKLER:
Rar şifresi : www.turkmmo.com
NOT: Tüm konu anlatımı ve resimler benimdir rep olmasada bir teşekkür yeter bu arada neden bu kadar çok inject yaptığımızı merak eden arkadaşlar hileyi bulduğumda anlatılmıyordu bende şansa deneyerek inject yaptım.
Son düzenleme:
Zararsız tek hile bence
.dll 'yi 4-5 virüs programlamımla taratmama rağmen hiç virüs bulmadı .dll 'yi güvenle çalıştırabilirsiniz
Yalnız injectör 'de virüs var, ben güvenmem diyenler güvendiği bir injectör ile inject edebilir.
.dll 'yi 4-5 virüs programlamımla taratmama rağmen hiç virüs bulmadı .dll 'yi güvenle çalıştırabilirsiniz
Yalnız injectör 'de virüs var, ben güvenmem diyenler güvendiği bir injectör ile inject edebilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)