Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PBDO-Bot | Task Yapım/Kullanım/Crack Yapımı | Tek Konu Altında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akonkayra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 815
  • Görüntüleme Görüntüleme 70K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

CANIM KARDEŞLERİM bakın tamam konu var ama benim konuma benim problemime benzemiyor ASLAN KARDEŞLER bakın ben pbdo bot sitesine üyeligimi yaptım aktif hale getirdim bot programını açıyorum giriyorum task felan tm herşey on numara giriyorum açıyor kasmaya devam ediyor sonra bir kaç dakka geçtikten sonra çarımdan çıkıyor kasmıyor bunu sebebi edir bilen birileri vardır helbet K.BAKMAYIN CANKUŞLAR .. ben bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama bunu hiç raslaamdım evt üyeligim yeni ama baya önceden takipçinizim yapın bir kardeşlik çözeyim halledim team felan demeyin ögretin yapalım onca insan karşılaşıyor bu durumu SAYGILAR
change server logine basıp nick ve sifreyi silip apply diyeceksin daha sonra sınırsız çalışır.her seferinde tekrarlicaksın ama şuan bi sorun var galiba pbdo botta

change server logine basıp nick ve sifreyi silip apply diyeceksin daha sonra sınırsız çalışır.her seferinde tekrarlicaksın ama şuan bi sorun var galiba pbdo botta
kardeşim eyvallah yardımın içinde anlamadım

kardeşim eyvallah yardımın içinde anlamadım
botu açtıktan sonra change server login çıkıyo ya pbdo bot site üyeliğini giriyosun işte bot kasmaya basladıktan sonra onu tekrar açıp herseyi siliceksin ve apply e basıcaksın ozaman aralıksız calışır( bu arada botta sıkıntı yokmuş yanlış anlama :D )

botu açtıktan sonra change server login çıkıyo ya pbdo bot site üyeliğini giriyosun işte bot kasmaya basladıktan sonra onu tekrar açıp herseyi siliceksin ve apply e basıcaksın ozaman aralıksız calışır( bu arada botta sıkıntı yokmuş yanlış anlama :D )
anladım şimdi yo var sorun ..
açılmıyor siteye üyeligimi yazıyorum felan bekliyorum bot aktifleşmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri