aradaşlar şimdi pet var kamikaze toplayıcı ve radar var palledium toplucam haliye toplatmıyorlar. Gemi goli ve normal kalkan tasarımı var. Bu yüzdenmi sıkıyolar acaba bana çünkü ful tasarımlar cayır cayır topluyolar. Bnede uri biriktirdim şimdi tasarımmı alsam yoksa ageist denilen gemiden mi alsam ?
HİÇ KUŞKUN OLMASIN AEGİS AL ÖZELLİKLERİYLE 5-6 goliye bedel 1 saniyede 20 bin dp basıyor ayrıca kalkan flnda basabiliyorsun 2 dakkada doluyor özellikler eğerzamanı kısaltmak istersen onun içinde destekler var maximum 1 dakkaya indirebilirsin 

aegis filan alma. ben de aldım iş görmüyor. en fazla mayınlara kadar kaçıyorsun. 2kişi daldımı can basamadan ölürsün zaten.
spectrum al ki dalmasınlar. daldılarmı özellik açıp kaç. %80 azalıyor rakibin hasarı. max 4-5k vurularç oda kalkanını bile indirmez
Bende aegis var. Çok az vuruyor. 5 lazer diye düşünme 1k az vuruyorsun x1le. arge,enforcer özelliği filan derken 1kyı geçiyor bile.
Aegis sadece korsan veya kristallon keserken iş görüyor. 8 iris full lf3 aegis sepromlu x1le canavara 5-6k atıyor. düşün işte. droitler 6lv.
spectrum al ki dalmasınlar. daldılarmı özellik açıp kaç. %80 azalıyor rakibin hasarı. max 4-5k vurularç oda kalkanını bile indirmez

Bende aegis var. Çok az vuruyor. 5 lazer diye düşünme 1k az vuruyorsun x1le. arge,enforcer özelliği filan derken 1kyı geçiyor bile.
Aegis sadece korsan veya kristallon keserken iş görüyor. 8 iris full lf3 aegis sepromlu x1le canavara 5-6k atıyor. düşün işte. droitler 6lv.
4 iris,4 flax,8 arge,15 lf3 var gemi goli agesismi alym tasarımmıaegis filan alma. ben de aldım iş görmüyor. en fazla mayınlara kadar kaçıyorsun. 2kişi daldımı can basamadan ölürsün zaten.