noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

tr1 pallediumda fikir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmoo99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 788
aradaşlar şimdi pet var kamikaze toplayıcı ve radar var palledium toplucam haliye toplatmıyorlar. Gemi goli ve normal kalkan tasarımı var. Bu yüzdenmi sıkıyolar acaba bana çünkü ful tasarımlar cayır cayır topluyolar. Bnede uri biriktirdim şimdi tasarımmı alsam yoksa ageist denilen gemiden mi alsam ?

HİÇ KUŞKUN OLMASIN AEGİS AL ÖZELLİKLERİYLE 5-6 goliye bedel 1 saniyede 20 bin dp basıyor ayrıca kalkan flnda basabiliyorsun 2 dakkada doluyor özellikler eğerzamanı kısaltmak istersen onun içinde destekler var maximum 1 dakkaya indirebilirsin :D

aegis filan alma. ben de aldım iş görmüyor. en fazla mayınlara kadar kaçıyorsun. 2kişi daldımı can basamadan ölürsün zaten.

spectrum al ki dalmasınlar. daldılarmı özellik açıp kaç. %80 azalıyor rakibin hasarı. max 4-5k vurularç oda kalkanını bile indirmez :D

Bende aegis var. Çok az vuruyor. 5 lazer diye düşünme 1k az vuruyorsun x1le. arge,enforcer özelliği filan derken 1kyı geçiyor bile.

Aegis sadece korsan veya kristallon keserken iş görüyor. 8 iris full lf3 aegis sepromlu x1le canavara 5-6k atıyor. düşün işte. droitler 6lv.

aegis filan alma. ben de aldım iş görmüyor. en fazla mayınlara kadar kaçıyorsun. 2kişi daldımı can basamadan ölürsün zaten.

spectrum al ki dalmasınlar. daldılarmı özellik açıp kaç. %80 azalıyor rakibin hasarı. max 4-5k vurularç oda kalkanını bile indirmez :D

Bende aegis var. Çok az vuruyor. 5 lazer diye düşünme 1k az vuruyorsun x1le. arge,enforcer özelliği filan derken 1kyı geçiyor bile.

Aegis sadece korsan veya kristallon keserken iş görüyor. 8 iris full lf3 aegis sepromlu x1le canavara 5-6k atıyor. düşün işte. droitler 6lv.
4 iris,4 flax,8 arge,15 lf3 var gemi goli agesismi alym tasarımmı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri