Arkadaşlar Biraz Düşündüm Ve NoPolemic Diye Clan Kurmayı Düşünüyorum. Clana Gelmek İçin Şartlar Aşşağıda Yazıyor..
1-Maçlara Gelebilcek.
2-Güzel Oynıcak Ve Bizle Birkere Maç Atcak Durumuna Göre Clana Gelcek.
3- Server Accam Serverin 2 Clanı Olcak 1 de Alt Clanı Olcak Clan İsimler NoPolemic Ve Np Olcaktır. Ve Serverde Online Olması Şarttır.
12 Yaşından Büyük Olması Lazımdır.
5- Clana Gelenlere Adminlikde İndirim Yapılcaktır.
6- Kimse Kafasına Göre Clana Arkadaşını Almıcaktır. Eger Benim Haberim Olmadan Birini Alırsanız Clandan Cıkarsınız Ve Swdeki Slotlugunuz Gider..
7-Kimse Wall & Speed Tarzı Hileler Kullanmıcak Kullananlar Clandan Atılacaktır !
2-Güzel Oynıcak Ve Bizle Birkere Maç Atcak Durumuna Göre Clana Gelcek.
3- Server Accam Serverin 2 Clanı Olcak 1 de Alt Clanı Olcak Clan İsimler NoPolemic Ve Np Olcaktır. Ve Serverde Online Olması Şarttır.
12 Yaşından Büyük Olması Lazımdır.
5- Clana Gelenlere Adminlikde İndirim Yapılcaktır.
6- Kimse Kafasına Göre Clana Arkadaşını Almıcaktır. Eger Benim Haberim Olmadan Birini Alırsanız Clandan Cıkarsınız Ve Swdeki Slotlugunuz Gider..
7-Kimse Wall & Speed Tarzı Hileler Kullanmıcak Kullananlar Clandan Atılacaktır !
8-Clandaki Hiç Kimse 'q' Harfini Kullanmıcak Türkcemize Özen Göstercek Özellikle 'ezq' Yazmıcak Yazan Olursa Etmediğim Küfür Kalmaz !
Clan Üyelerinin İsmi Burda Yazcaktır Katılmak İsteyenler Başvurabilir..
NoPolemic | Jack [C]
NoPolemic | Tuborg [C]
NoPolemic | Kutay [Vip]
NoPolemic | DeaqLe [Vip]
Np | Crinimal
NoPolemic | Tuborg [C]
NoPolemic | Kutay [Vip]
NoPolemic | DeaqLe [Vip]
Np | Crinimal
Not: Nicklerinizle Fazla Gozukmeyn Devrim Yapcaz Hepimiz Birden Pro Swlerde Takılıp Frag Kascaz Ve Kalitemizi Ortaya Koycaz !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)