Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Ücretsiz Hosting ! Anilbilisim.Com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Th3Li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu baltalamak gibi olabilir fakat anladığım kadarıyla amacınız sadece açtıgınız hostlardaki verileri (ç)almanız amaçlıdır.Max 5 GB Trafik veriyorsunuz.Metin2 için 5 GB trafik 1 yada 2 günde bitecektir.Eger yararlı bir hosting sponsorlugu yapacaksanız en azındna 25-30 GB Trafik vermeniz gerekir.
Bu yüzdende şikayet edileceksiniz.

İyi Forumlar.

Her iyi niyetin altında kendi fikirlerinizi aramaktan vaz geçin artık!
Bu zihniyet yüzünden Türkiye'de diğer ülkeler kadar ücretsiz host sağlayan firma yok!
Ben de zamanında ücretsiz host dağıttım ve bu hostlar hala da aktif bir kişi bile çıkıp diyemez ki sen benim verimi çaldın falan filan.
Bir kişiyi karalamadan önce biraz düşünün ve araştırın :ka24:

Anıl Bilişim'e bu hizmeti için teşekkür ediyorum umarım geliştirirsiniz benim gibi sizin de iyi niyetiniz suistimal edilmez :)

Her iyi niyetin altında kendi fikirlerinizi aramaktan vaz geçin artık!
Bu zihniyet yüzünden Türkiye'de diğer ülkeler kadar ücretsiz host sağlayan firma yok!
Ben de zamanında ücretsiz host dağıttım ve bu hostlar hala da aktif bir kişi bile çıkıp diyemez ki sen benim verimi çaldın falan filan.
Bir kişiyi karalamadan önce biraz düşünün ve araştırın :ka24:

Anıl Bilişim'e bu hizmeti için teşekkür ediyorum umarım geliştirirsiniz benim gibi sizin de iyi niyetiniz suistimal edilmez :)

Çok iyi bir biçimde cevabını verdiniz. Evet türkiye bu gibi nedenlerle gelişmiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri