noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Suriye'ye BOYKOT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

söylediklerine göre çinde insanları buharlaştırıyolar galiba 1.5 milyar nufus nerde 75 milyon nerede nerdeyse 20 kat fark var :D

Söyledigim istatistlik bu yılki nufüs planlamısıyla yola çıkılaraka 40 yıl sonra artış seneryosu ile yapılmış

bir aile 5-10-20 çocuk yaparsa ne olur :)

anlamıyorum avrupa birligine girmek istememizi natoda aynı şekil adamlar almak isteseler çoktan alırlardı nie bu kadar ugrasıyoruz dilimiz desen ingilizceye dönmeye başlıyor Türkiye Türkçe yide kaybediyor suriye bize meydan okuyor çın bile yok yıllardır Pkk topraklarımızı istiyor nie bizi çekemiyorlar abd yanınızdayız destekliyoruz sizi demekten başka birşey bilmiyor halbuki arkamızdan vuruyorlar illa pkk saldırmak için askerlerimiz mi şehit olması lazım abd nasıl giriyor ırak'a bizde girelim bitirelim bu pkk yı sınırmış yemişim böyle sınır abd yok öyle bir şey nie bizi bulur
Tayip düşünsün bunları bananeben nie polemige giriyorum diecektim ama sonuçta Hepimiz Türküz.

İsrail mavi marmara gemisine saldırdığın da sadece film ile cevap vermiştik, şimdi de artık kurtlar vadisi suriye filmi çıkarırlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri