noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Suriye'ye BOYKOT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İnşallah MEHMETÇİKLERİMİZ Bulunur.Hayırlısı.

Bende Destek Olarak İmzama Koydum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Amaç Türkiye'yi savaşa sokmak başka birşey değil. Girsek dağıtırız Suriye'yi falan boş, hepsi boş. Nereye dağıtıyoruz badoslama girerek. Suriye'ye girince istemediğin kadar devlet çıkacak orada ve sana karşı cephe alacak. Fransa'dan tut belki Çin'e kadar kim çıkacağını bilemezsin. Bak Irak'a neler oldu, dağıldı resmen. Biz Irak mıyız, değiliz tabi ama bizim tarafımızda yer alacak çok ülke olmaz ki olacağını sanmıyorum hepsi çıkar uğruna ayrıca biz dünyadaki tek süper güç değiliz ki.Olmasak da bazı ülkelerle iyi gibiyiz ama herşey medyada görüldüğü gibi değil. Amerika ile iyi gibiyiz ama savaşta kim kimin yanında yer alacak belli mi sanki? Ufak bir çıkar çatışması yeter yer değiştirmek için.Avrupa da en başta savaşa sürükler bizi. Avrupa battı batacak ekonomisiyle zar zor ayakta duruyor. Bizim ekonomimiz onlara kıyasla daha iyi ki düşmesi biraz zor ama bir savaş bütün ekonomiyi alt üst eder 50 yıl daha adamın ayağını kaydırırlar. Hepsi sözde. Karar verirken akıllı olunması gerek Suriye de kimmiş lan diye dalarsak işin sonu ummayacağımız yerlere varır.

Gelde bunu bazılarına anlat.Amerika bizim yanımızdaymış Amerika kendi çıkarları için bizim yanımızda Petrol için Irak'ı soydular soğana çevirdiler.Suriye girersek bu sefer İran,Çin,Rusya hepsi Suriye'nin yanında bunu bilmeyen yok.Batı bizi kaç kere arkadan vurdu halen bazıları Amerika'ya güvenerek Ülke Basmaya Çalışıyo Kusura Bakmayında Bu Metin2'deki Kırmızı Bayrağın Mavi Bayrağı basması gibi değil.

Son düzenleme:
Gelde bunu bazılarına anlat.Amerika bizim yanımızdaymış Amerika kendi çıkarları için bizim yanımızda Petrol için Irak'ı soydular soğana çevirdiler.

hocam ben demiyorum yanımızda diye , son dakika gündeminden sizlere gelişmeleri paylaşıyorum.
bir şeyi anlamadan yorum atmayın kaç kere derim acaba.
"anlamadan yoruma atmayın." cümlesini anlamıyorsanız o ayrı.
oda koskoca SON DAKİKA yazıyor.

anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.

Suriye ile savaş konusunda bahane aranıyordu o bahanede böylece ortaya çıkmış oldu. Adamların hava sahasında ne işi var bizim uçağımızın,
Okadar açık ki suriyeye müdahale için bir bahane arandığı. Böylece bu bahane bulunmuş oldu.

Dün insanları israilin müdahale edeceğini bile bile mavi marmara ile gönderenler bugünde suriyeye müdahale için zemin hazırlıyorlar.

Ne diyelim milletimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Çok doğru söylüyorsunuz adminim.

hocam ben demiyorum yanımızda diye , son dakika gündeminden sizlere gelişmeleri paylaşıyorum.
bir şeyi anlamadan yorum atmayın kaç kere derim acaba.
"anlamadan yoruma atmayın." cümlesini anlamıyorsanız o ayrı.
oda koskoca SON DAKİKA yazıyor.

anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.

Sende herşeyi üstüne alınıyosun kusura bakmada.Herşeyi üstüne alınırsan çok işimiz var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri