HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuya Katılmak İstemedim ama Siz Hala ABD Hayranısınız. Suriye Saten ABD için yapıyor bunları.
360 km sınırımız var patlak veririz bu bir. Öyle osmanlıda oldugu gibi gidip savaşamıyoruz bu iki sen suriyeye girersen iranı karşına alırsın bu da amerika kölesi olmanı sağlar bu üç öyle gir demeyle olmuyor osmanlı dada bu suriye, iran taktiklerini okuduysanız bilirsiniz biz ne zaman batıya savaş açarsak arkadan vuruyorlar ve bir kene gibi kanımı bitiriyorlardı bu yüzden batıda üstünlüğümüzü kaybettik ve bunu yapanlar tekrar aynı yolu deniyor batı da yükselirken bizi doğudan vurmak istiyorlar.
Osmanlı zamanında yaşamıyoruz

Amerika zaten ne isterse yapar durumdayiz Sırf AB Girmek için yapıoruz
Hem Suriyeye Biz deyil nato girecek tabi Yine Emir Büyük yerden gelirde Gir Derse
Konuya Katılmak İstemedim ama Siz Hala ABD Hayranısınız. Suriye Saten ABD için yapıyor bunları.
360 km sınırımız var patlak veririz bu bir. Öyle osmanlıda oldugu gibi gidip savaşamıyoruz bu iki sen suriyeye girersen iranı karşına alırsın bu da amerika kölesi olmanı sağlar bu üç öyle gir demeyle olmuyor osmanlı dada bu suriye, iran taktiklerini okuduysanız bilirsiniz biz ne zaman batıya savaş açarsak arkadan vuruyorlar ve bir kene gibi kanımı bitiriyorlardı bu yüzden batıda üstünlüğümüzü kaybettik ve bunu yapanlar tekrar aynı yolu deniyor batı da yükselirken bizi doğudan vurmak istiyorlar.
Aynen alınmayın dünya amerikanın etrafında dönüyor amerika pat dese çat dicek adam yok bizim yapmamız gerekenler amerikanın oyunun mümkün oldugunca düşmemek
Osmanlının hatasını çekiyoruz eger lale devri devam etseydi bunlar olmazdı teknolojide yükselir bilime önem verseydik bunlar olmazdı
Zaten iranlaşıyoruz ulu önder mustafa kemal paşanın degerleri ne yazıkki siliniyor
Şimdi teknoloji ve para zamanı teknolojisi olan oyunun kurallarını belirler
Benim düşüncem bunlar
Son düzenleme:
Allah müslümanların yanındadır herşey teknoloji ve para değilAynen alınmayın dünya amerikanın etrafında dönüyor amerika pat dese çat dicek adam yok bizim yapmamız gerekenler amerikanın oyunun mümkün oldugunca düşmemek Osmanlının hatasını çekiyoruz eger lale devri devam etseydi bunlar olmazdı teknolojide yükselir bilime önem verseydik bunlar olmazdı Zaten iranlaşıyoruz ulu önder mustafa kemal paşanın degerleri ne yazıkki siliniyor Şimdi teknoloji ve para zamanı teknolojisi olan oyunun kurallarını belirler Benim düşüncem bunlar
Amaç Türkiye'yi savaşa sokmak başka birşey değil. Girsek dağıtırız Suriye'yi falan boş, hepsi boş. Nereye dağıtıyoruz badoslama girerek. Suriye'ye girince istemediğin kadar devlet çıkacak orada ve sana karşı cephe alacak. Fransa'dan tut belki Çin'e kadar kim çıkacağını bilemezsin. Bak Irak'a neler oldu, dağıldı resmen. Biz Irak mıyız, değiliz tabi ama bizim tarafımızda yer alacak çok ülke olmaz ki olacağını sanmıyorum hepsi çıkar uğruna ayrıca biz dünyadaki tek süper güç değiliz ki.Olmasak da bazı ülkelerle iyi gibiyiz ama herşey medyada görüldüğü gibi değil. Amerika ile iyi gibiyiz ama savaşta kim kimin yanında yer alacak belli mi sanki? Ufak bir çıkar çatışması yeter yer değiştirmek için.Avrupa da en başta savaşa sürükler bizi. Avrupa battı batacak ekonomisiyle zar zor ayakta duruyor. Bizim ekonomimiz onlara kıyasla daha iyi ki düşmesi biraz zor ama bir savaş bütün ekonomiyi alt üst eder 50 yıl daha adamın ayağını kaydırırlar. Hepsi sözde. Karar verirken akıllı olunması gerek Suriye de kimmiş lan diye dalarsak işin sonu ummayacağımız yerlere varır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)