Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Aha sımdı yedık b...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan molkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 965
Merhaba

Oyunda bug var o bugdan dolayı bu malzemeleri almışlardır. Bu bugu kullanan tüm gemiler kapatılıp silinecek ve bağlı bulunduğu gemiler ( Kapatılan hesabın sahibinin diğer hesapları ) da bu cezayı alarak silinecek

Sorun çok kısa bir süre içinde çözülüp cezalar verilmeye başlanılacaktır

]-GarDiyan-[
№1[ЭЯЁИ_VЯЦ_GЦСЦ]
Forum acemisi

Gemiler
Arkadaşlar dikkat ettimde açık arttırmada teklif vermeden önce genelde kim vermiş son teklifi diye bakarım,rütbesine,seviyesine vs...
Bakıyorum daha dün üye olmuş,toplam 3 saat oynamış insanlar irisle,aegisle,goliath alıp full elit oluyorlar bu nasıl oluyor? Biri cevap verirse sevinirim. İyi forumlar

Bugün, 05:10 #2
]-GarDiyan-[
Forum Mod

Alıntı:
№1[ЭЯЁИ_VЯЦ_GЦСЦ]´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar dikkat ettimde açık arttırmada teklif vermeden önce genelde kim vermiş son teklifi diye bakarım,rütbesine,seviyesine vs...
Bakıyorum daha dün üye olmuş,toplam 3 saat oynamış insanlar irisle,aegisle,goliath alıp full elit oluyorlar bu nasıl oluyor? Biri cevap verirse sevinirim. İyi forumlar
Merhaba

Oyunda bug var o bugdan dolayı bu malzemeleri almışlardır. Bu bugu kullanan tüm gemiler kapatılıp silinecek ve bağlı bulunduğu gemiler ( Kapatılan hesabın sahibinin diğer hesapları ) da bu cezayı alarak silinecek

Sorun çok kısa bir süre içinde çözülüp cezalar verilmeye başlanılacaktır

]-GarDiyan-[

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bende bir şey sandım :D Hesabımız silinirse silinir :D Zaten havadan gelen bir şeydi :) Olan harcadığımız zamana olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri