xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Auto Pack Yapımı.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleykum Arkadaşlar
Sizlere Otomatik Pack[Oto Pack] Yapımını Paylaşıyorum

Peki Bu Benim Ne İşime Yarıyacak?
Diyen Arkadaşlara Şöyle Kısaca Bi Özet Geçeyim;Bu Otomatik Pack[Oto Pack] Siz Oyuna Her Bi Yenilik Getirdiğinizde ‘ Yani Pack’la Bir Yeni Ayarlama Yaptığınızda Otomatikmen Bu Yeni Pack’ları Yüklicektir. Atıyorum Mesela Yeni BirMob, İtem, Metin, Boss, Şehir Görünmü vb Yeni Pack’larınızı Yüklicektir. Yani Artık Yeni Bir Pack Yaptığınızda Userlerinize “YENİ PACKI İNDİRİNN!!” Gibi Sözcükler Tüketmiceksiniz
NOT: Otomatik Pack[Oto Pack] Her Açıldığında,
İnmesini İstediğiniz Pack‘ları Kontrol Eder.
Eğer İnmesini İstediğiniz Pack Farklı ise
O Packı Tekrardan Yeniden Yükler.. Bunuda Bilin İstedim..
Şimdi Gelelim Dosya Linklerine ve Anlatımlara
Yazılı Anlatım En Sondadır.
Yazılı Anlatım’dan Önce Bi Video’lu Anlatıma Bakınız..
Eğer Ben Videodan Birşey Anlamadım Diyorsanız Yazılı Anlatım‘ı Okuyabilirsiniz..

Viris Total Sonuc:
Videolu Yapım İcin:
Dosyalar:

{ YAZILI ANLATIM }
• RaR İçindeki AutoIt v3 – Setup Programı Kurunuz
• RaR İçindeki Degistir ismini İsimli .au3 Dosyasını WordPad İle Açın ve Şu Sözcükleri Aratın;
1)Site İsmi ve Pack Dizini Yazın Örnek:
2)PvP İsmi Otomatik Pack Yükleyici
3)PvP İsmi Otomatik Pack Yükleyici Başlatılıyor
4)PvP İsmi Otomatik Pack Yükleyici Tamamlandı! | Oyuna Başlayabilirsiniz.. İyi Oyunlar Dileriz..
5)PvPismi.bin
Bu Sözcükleri Aratıp Kendinize Göre Düzenleyiniz.
NOT: PvPismi.bin Yazısını Düzenlerken .bin Yazısını Silmeyiniz!
• RaR İçindeki PvPismi BIN Dosyasının İsmini Düzenlediğiniz au3 Dosyasının Sonundaki .binYanına Ne Yazdıysanız Onu Yazınız NOT: .bin Yazmayın!
• RaR İçindeki pack Dosyasına Girip, filelist Metin Belgesini Açıp Hangi Packın İnmesini İstiyorsanız O Packın İsmini Yazınız. Örnek: pack/root.epk pack/root.eix Gibi..
• filelist Belgesine Yazdığınız Pack İsimlerini pack Klasörüne Atınız.
• FTP’ye au3 Dosyasına Hangi Dizini Yazdıysanız O İsimde Klasör Oluşturup İçine, Ayarladığınız pack Klasöründekileri Atınız.
• au3 Dosyasını Uygulama Yapmak İçin AutoIt Programını Nereye Kurduysanız O Dizine GidipAut2Exe > Aut2exe ’ Açınız. Açtıktan Sonra İlk Baştaki Kutucuğun Sağ Tarafındaki Browse‘ye Tıklayınız. Tıkladıktan Sonra Düzenlediğiniz au3 Dosyasının Dizinine Giderek Seçiniz.
Programdan, En Alttaki Kutucuğun Sağ Tarafındaki Browse‘ye Tıklayınız ve Kendinize Oradan İkon Seçiniz veya Kendi İkonunuz Varsa Onu Seçiniz. Bu 2 Aşamayı Yaptıktan Sonra, AlttanConvert‘e Tıklayınız Bi Süre Bekleyiniz ve Conversion complete Uyarısı Gelince Tamam’a Basıp RaR’ı Çıkardığınız Yere Gidiniz.
• Son Olarak Yaptığınız Uygulamayı ve BIN Dosyasını Kopyalayarak veya Sürükleyerek Metin2 Dizinine Atıp Uygulamayı Çalıştırınız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri