HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bu son günlerde yeni üyeler geliyor.Ve bu yeni üyeler konu kasmak için boş konular açıp duruyor güncellenmemiş,tarihi geçmiş hileli konular vs. vs...
Bu olaylar forumu gerçekten çok kirletti.Örnek veriyim Wolf Team bölümüne bakarsanız ilk sayfanın hepsi çöp diyebiliriz
Bunun için bir öneri getirmek istiyorum.Forumda Silinecek Konular adlı bir bölüm yapılsın ve buraya deneme moderatörler ve moderatörler kilitlenmiş,gereksiz konuları atsınlar.Adminlerimiz buradaki konuları belli bir birikime geldikten sonra gözden geçirecek.Hata yoksa hepsini silecek.Yada adminler değilde yöneticilerde olabilir.Yetkileri olursa süper moderatörler.Buna gerçekten forumun ihtiyacı var.Çevre kirliliği adeta forumuda etkilemiş gibi.
Bir şey daha sormak istiyorum..
Sıcak Konu simgesi neden gitti?Ben ordan anlayıp konunun içinde doğru bilginin olup olmadığını anlıyordumda
Bu olaylar forumu gerçekten çok kirletti.Örnek veriyim Wolf Team bölümüne bakarsanız ilk sayfanın hepsi çöp diyebiliriz

Bunun için bir öneri getirmek istiyorum.Forumda Silinecek Konular adlı bir bölüm yapılsın ve buraya deneme moderatörler ve moderatörler kilitlenmiş,gereksiz konuları atsınlar.Adminlerimiz buradaki konuları belli bir birikime geldikten sonra gözden geçirecek.Hata yoksa hepsini silecek.Yada adminler değilde yöneticilerde olabilir.Yetkileri olursa süper moderatörler.Buna gerçekten forumun ihtiyacı var.Çevre kirliliği adeta forumuda etkilemiş gibi.
Bir şey daha sormak istiyorum..
Sıcak Konu simgesi neden gitti?Ben ordan anlayıp konunun içinde doğru bilginin olup olmadığını anlıyordumda

Aslında Birçok Forumda Mevcut Olan "Çöp Kutusu" Bölümü Bu Forumada Getirilmeli
Güzel Düşünce
Güzel DüşünceKonu silmek yasak kilitlendigi takdirde yeni konular geldikçe zaten aşagiya dusecektir onlar
Burda bize dusen bildirmek
Burda bize dusen bildirmek
Tamam anladımda orda bir sorum daha var sıcak konu neden gitti?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)