HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oo Yeter artık Be 100 tane konu acdık insanca bi cevap gelmedi şifrem msneye gelior şifremi yazıorum yine yanlış dio anlamadım giddi admin bu sorun daha ne zamana kadar devam edecek ne yapmaya çalışıonuz anlamadık giddi durduk yere carlar kendi kendine deişior car bizim deilmiş gibi bu oyunun böle oldugunu bilseydim saden oynamazdım NuTeLLaTR ve IEsmeRim adlı carıma girince ıd şifre yanlış Dior Lütfen ilginin ! ! ! Yapacagınız 1 dakkalık İş ama ugraşmıonuz Ugraşında düzeltin şu carları verdiginiz bilgileri denedik olmuyor bizim elimizde deil sizin elinizde olan bişe elimizde olsaydı saden size burda 100 tane konu acmazdım oyun 2 dakka zevk verio die yapdıgınız şeylere bakın !
bu kadar kendini yırtma sabret biraz
Katılıyorum Sabreden Derviş Muradına Ermiş Kardeş

Ben sabrediyorum ama durup dururken giremiyorum msn zaten bnm sakattaydı şimdi böle olunca napcam ben ? Siteyi düzeltmiş olsalardı bunalrın hiç biri yaşanmaz çarımı rahat rahat oynar editlerimi aktarmazdım bunlar da yaşanmazdı. Şimdi de yardım talep ediyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...