OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Serberus Rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boncuq83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Setıne vs dedın geldım attım setı vermedın sözünde duracak adam degılsın sen :D

:m08::m08:

8ghc8.jpg

8ghjv.jpg

ve 5-4 aldım

8ghkr.jpg

adam deılsın sen olum :m08::m08:

ben burda setine yazıyı göremiyorum görn varsa sölesin beyler :D :D

:rolleyes:
bunu sende biliyosun
inkar ediyosun neden mi çünki sendende edit aldı aldı ama nafile istersen senınlede setine yaparım ama rezil olcaksın
biliyosun deilmi
harbiden rezilmişsiniz Doğru olun ama nerde yalan dolan nereye kadar anca kendınızı kandırın:l04:

BAK kocum bi tek huyum vardır sw nin kralı bile olsam gm bile olsam editine ws asla atmam bunu herkes bilsin tm ben hiç bi ws den kacmadım yenilsemde yenilmesemde tanıyanlar bilir tm koc ben bişe bilmiyorum bildigim tpecixle anlastıkları bunla degil konuyu uzatma dogrular bunlar hadi yürü

BAK kocum bi tek huyum vardır sw nin kralı bile olsam gm bile olsam editine ws asla atmam bunu herkes bilsin tm ben hiç bi ws den kacmadım yenilsemde yenilmesemde tanıyanlar bilir tm koc ben bişe bilmiyorum bildigim tpecixle anlastıkları bunla degil konuyu uzatma dogrular bunlar hadi yürü

olum o car benım anladın mı setine dedi kendisi yırtı kendini ne oldu attık yendim ne oldu rezil oldu sende güveniyorsan sorun deil seninled eatarım tmm burdan kapkıpta çene çalma adma konusmuyor adamın avukatlıhını yapıyorsun lan serberus konus sana ne oldu dilin mi tutuldu adam aılı olun du5run yerinizde kafana za göre hayırdır bukadar yırtmayın kendinizi adama savunacak yırttı kendini hadi fazla meskul etmede bırak sahibin gelsin:eek:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri