HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
admin 15 gün oluyo sana mesaj atalı olumlu olumsuz bi cevap versen diyorum adam yerine koyup konu acıyoz admine yönlendiriyorlar admin takmıyo
b hızlı ayakkabım bu milletin buglu nesne deposu yüzünden gitti 3 gün önce beyaz altın bilezik gitti bugünde kolyem gitti yeter artık editleri geri istiyorum ayrıca kraliyet aldım parayla kraliyeti de kullanamıyorum ch1 de görünmüyo ya paramı ya kraliyeti istiyorum ilgilenin artık
b hızlı ayakkabım bu milletin buglu nesne deposu yüzünden gitti 3 gün önce beyaz altın bilezik gitti bugünde kolyem gitti yeter artık editleri geri istiyorum ayrıca kraliyet aldım parayla kraliyeti de kullanamıyorum ch1 de görünmüyo ya paramı ya kraliyeti istiyorum ilgilenin artık
He bi de onu bunu geçtim suram soyuldu BaydBoys16 tarafından admine resimleri attım özelden ve ticketten hala cevap gelecek bende ona göre hareket edicem. Peeh..
He bi de onu bunu geçtim suram soyuldu BaydBoys16 tarafından admine resimleri attım özelden ve ticketten hala cevap gelecek bende ona göre hareket edicem. Peeh..
ilgi 0 ne dyim biri bunları mahkemeye vercek en sonunda ama kim olcak bilmiyom
bana gelen fake pmler yüzünden gerçek mağdurlarla ilgilenemiyorum. Bu tip edit kayıplarını incelemek yarım günümüzü alıyor neredeyse. Pm attıysanız bekleyeceksiniz arkadaşlar 50 tane özel mesaj atıp konu açınca başkalarının da hakkını gasp ediyorsunuz.
Yalan yere pm atanlarında tek tek hesabını kapatıyorum zaten
Yalan yere pm atanlarında tek tek hesabını kapatıyorum zaten
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...