mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

RandomSro - Hamachi Server - By Ossace

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ossace
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

istemiyosanız gelmeyin amk hadi boşaltın dükkanın önünü yallah ;)

Dolu degil kardeşim panele girilmiyodu bende hamahiden sorun olabileceğini düsündügümden hamachiyi sildim bastan yükledim RandomSro-1 diye ağ açtıgımda olmadı sronun ismini degistirdim ona göre ayarlamalar yapcam falan eger panele gene girilmezse bu sefer ben sizlere panelden üyeliklerinizi vericem ve de reverseleri silicem globaller kalcak ama ve de reverseleri siliyosun biz nasıl uniqlere gidicez diceksiiniz bende size dicem ki uniqler 5 dkda bir aılıyo açın bir wizz gidin yerine bekleyin geliyo valla boldan boldan kesersiniz korkmayın ve de şu an 4 ağ açıcaz mesela şu an gördüğüme göre konunun görüntülenme sayısı 103 tü sanırım 150 olunca yenibir ağ 200 olunca yeni bir ağ açıcam şu anda size yeni serverin ip adresini söyleyemicem çünkü daha hazırlamadım her şey hazır oldugu zaman konuyu düzenlicem. Umarım yardımcı olmuşumdur bir daha sw niye kapalı ya diye sormazsınız inş :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri