HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 gün boyunda aralıksız ortalama 18 saat uri kastım toplamda 1milyona yakın uri topladım ve çarıma şunları aldım 51 lf3 + pet + kamikaze1 + hammadde toplayıcısı1 + güve uçuş düzeni(100bin uriye) + 8 iris (tamamı uri ile) + 40 ganimet anahtarı ( 1 lf4, 1 apis parçası ve gerisinede cephane çıktı) + 2 bo2 + 30 elit hız + bo1 lerin çoğunu sattım (400 kadar) + lenov aldım daha sonra goliath aldım ve ticaretteki tüm tasarımları ticaretten aldım + ticaretteki tüm elit cpu' lar. 3 ncü günde uri kasacaktımki bug fixlenmiş ve bende şu anda canavar kasarak 14 level oldum 51m tp oldu yaklaşık 10 günde. Bu bug'u paylaşan ve çarıma bunları yapmamı sağlayan arkadaşa çok teşekkürler. Ben tr4 serverındayım ve buradaki serverda bug tan yararlananların yarıya yakını banlandı. Ben ucuz yırtanlardanım ve yarı elit sayılabilecek bir çara sahibim artık . Benden bu kadar. 

şu buglardan bizede verseniz
Biz Bugu Kaçıranlara 1 Bardak Soğuk Su

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaçırmasam sadece irislere vakit harcayacaktım.