HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İris: 7
LF3: 99
HIZ 7.9: 86
BO1: 35
BO2:18 Uri ile
FLAX: 1 ADET
Şu Anda URİ: 185K
GEMİ: GOLİ
Tasarım: Aegis
Neden Herkes 4-5 İris Almıs.Ben Bug Paylaşıldıktan 5 Saat Sonra Gordum hemen Başladım İlk Uri Bug'unu yaptım.İlk Goli Sonra İris , Bo2 Ve Tasarım Aldım.Ama 7/24 Bug Yapıyordum.Bu Arada P.E.T Aldım 235k Uri Vardı.Pet'e Lvl Aldırdım Full lazer Koydum.kamıkaze Fln Onları Aldım 185k Uri Kaldı
Şu Anda 13 LwL'im Pet 11 LwL İmzamDaki Gemi ile Cubi Kesıyoruz Tek Başıma.
Genellikle Görevlerden Lewel Aldım Baskına Gıdıyorum 2 Çarla 1 Leptop 1 Masaüstü :ka19:
Bir aegis goli tasarımı değil ayrı bir gemidir
2 sen 13 levelken petinin 11 level olması imkansız çünkü pet senin aldığın tpsin sadece %5 ini alır yani 51200 tp alırsan pete sadece 2560 tp gidecektir
Charles zamanında vps vardı bende knight char kasıodum.5 Tde para kasmıştım chara sonra yeni bir char açıp clana aldıydım.3 T para olmuş clanda.Şimdiki halim
Aegis + Full İris + Full LF 3 + Full Hız + Full Kalkan + Pet + 2 T Para var şimdi
Aegis + Full İris + Full LF 3 + Full Hız + Full Kalkan + Pet + 2 T Para var şimdi

Neden Herkes 4-5 İris Almıs.Ben Bug Paylaşıldıktan 5 Saat Sonra Gordum hemen Başladım İlk Uri Bug'unu yaptım.İlk Goli Sonra İris , Bo2 Ve Tasarım Aldım.Ama 7/24 Bug Yapıyordum.Bu Arada P.E.T Aldım 235k Uri Vardı.Pet'e Lvl Aldırdım Full lazer Koydum.kamıkaze Fln Onları Aldım 185k Uri Kaldı
Genellikle Görevlerden Lewel Aldım Baskına Gıdıyorum 2 Çarla 1 Leptop 1 Masaüstü :ka19:
tasarım eagismi :m08::m08:
Salladığın her yerden belli

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...