- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba;
bir kaç ay önce karahan oynamaya karar verdim ve u33 karakterimle devam ettim karaktere ilk 3 tane banknot çekip sattım. şuan karakterin seti mükemmel. eldivenı kırdığım için eldiven eksik diğerleri x12 ve geneli %108-%105. sağlam karakter yani anlayacağınız. bunlarla birlikte 1 tane firavun faresi ve %100 kılıç yarasası(halk arasında böcek) var. 6. hafif kılıç bk'de bulunuyor bunun yanında "yansıma,hipnoz" türü skillerde mevcut. yani pek masrafı yok eldiven harici. eldivende zaten tutsa 150m
ilk önce size şu güvenceyi vereyim. ödemede ilk ölnce siz ödeme yapacaksınız. ödemede bana güvenebilirsiniz hepimizin yaşı başı gelmiş aklı dengesi yerinde insanlarız ama ben pek fazla insanlara güvenmediğim için ödemeyi ilk alan kişi yapacak. ödeme VakıfBank'dan yapılacak.
"Fiyatı ise toplam 3 banknot 90TL yapıyor benim şu sıralar paraya ihtiyacım olduğu için 120TL. bundan düşüğe satamam yani pazarlık yok"
İletişim; ben genelde MSN girmiyorum bana facebook hesabımdan ulaşabilirsiniz.
fakat size MSN'ımıda vereyim; sinan_ylmz_007@hotmail.com
genelde facebook'ta olurum oradan ulaşın siz bana.
Statü;
İtemlar;
bir kaç ay önce karahan oynamaya karar verdim ve u33 karakterimle devam ettim karaktere ilk 3 tane banknot çekip sattım. şuan karakterin seti mükemmel. eldivenı kırdığım için eldiven eksik diğerleri x12 ve geneli %108-%105. sağlam karakter yani anlayacağınız. bunlarla birlikte 1 tane firavun faresi ve %100 kılıç yarasası(halk arasında böcek) var. 6. hafif kılıç bk'de bulunuyor bunun yanında "yansıma,hipnoz" türü skillerde mevcut. yani pek masrafı yok eldiven harici. eldivende zaten tutsa 150m
ilk önce size şu güvenceyi vereyim. ödemede ilk ölnce siz ödeme yapacaksınız. ödemede bana güvenebilirsiniz hepimizin yaşı başı gelmiş aklı dengesi yerinde insanlarız ama ben pek fazla insanlara güvenmediğim için ödemeyi ilk alan kişi yapacak. ödeme VakıfBank'dan yapılacak.
"Fiyatı ise toplam 3 banknot 90TL yapıyor benim şu sıralar paraya ihtiyacım olduğu için 120TL. bundan düşüğe satamam yani pazarlık yok"
İletişim; ben genelde MSN girmiyorum bana facebook hesabımdan ulaşabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
fakat size MSN'ımıda vereyim; sinan_ylmz_007@hotmail.com
genelde facebook'ta olurum oradan ulaşın siz bana.
Statü;
İtemlar;
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saolasın
- Konular
- 72
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
iyi çarmış
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)