kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

MW2 ve MW3 hakkında Lütfen Yardım Edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atababa01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bilgisayarıma format atılmadan önce NTLDR hatası vermişti neyseki ben o problemi çözdüm ve bilgisayarım şuan çalışır halde. Ancak bilgisayarıma format attım ve açıldığında yaptığım ilk Driverları yüklemek oldu. Ekran kartını güncelleme vs. Herşeyi yaptım ve birşeyle karşılaştım bilgisayarım MW2 ve MW3ü kaldırmıyor. oyun aynı oyun yani Sadece disk Cye format atıldı D yedeklendi oyunda D diskindeydi . . Sistemim bu
P4 3.2 Ghz
3GB Ram DDR2
Asus EAH5670HD 1 Gb Ekran kartı

Format atılmadan önce bilgisayarımda o oyunları çok kolay bi şekilde oynayabiliyordum. Hatta grafikleri 1280x1024 teydi. Fps 35lerdeydi. Ama şuan 12 lerde. Driverlarımın tamamı güncel neden olduğunu bilmiyorum belki bi bilen çıkar diye buraya yazıyorum lütfen ama lütfen görmemezlikten gelmeyin cidden çok lazım :(
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler :)

Slim driver ile baktım ekran kartım tamamen güncel.

kyıt defterine veya C' system dosyasına dosya atabiliyor. sende formatladıgın icin olmaz

directx i guncelle oyunun yuklenmesini istedigi programlar olabiliyor bunları hallet

örnek verirsek gta 4 social clups olması gerektirir o dosya olmadan bir işe yaramaz bunun gibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri