kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

xUSTURACIx 115 LeveL Çar Kayıp !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan USTURACI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 279

USTURACI

Level 3
TM Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
45
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ÖncelikLe Herkeze Selam Uzun ZamanDır Oyuna Girmiyodum Bugün Canım Sıkıldı Bi Gireyim Dedim Geri Dönmeyide Düşünüyodum Hesabıma Girdim Baktımki 115 LvL Çar Yok Silinmiş Yerine 0 LvL Bi Savaşçı Gelmiş Bi Sorun Sıkıntı Velanmı Var Yoksa Kullanılmayan Çarlarmı KapaTıLDı Lütfen Yardımcı oLursanız Sevinirim Bişey Daha Bi Kaç Tanede PazarCharım Velan Vardı OnLarda Yok OnLarın HesapLarına Giremiyorum iLginiz İçin TeşekkürLer

Kardeşim sıkıntı yok bütün herkesde öle suran hangi sıraadysa gir sorun yok sadece orda öle gözüküo :D

Eyw Yiğenim Alışverişe Görüşürüz Tşk Eddim :)

ÖncelikLe Herkeze Selam Uzun ZamanDır Oyuna Girmiyodum Bugün Canım Sıkıldı Bi Gireyim Dedim Geri Dönmeyide Düşünüyodum Hesabıma Girdim Baktımki 115 LvL Çar Yok Silinmiş Yerine 0 LvL Bi Savaşçı Gelmiş Bi Sorun Sıkıntı Velanmı Var Yoksa Kullanılmayan Çarlarmı KapaTıLDı Lütfen Yardımcı oLursanız Sevinirim Bişey Daha Bi Kaç Tanede PazarCharım Velan Vardı OnLarda Yok OnLarın HesapLarına Giremiyorum iLginiz İçin TeşekkürLer

Ahmet hoca A.s uzun zamandır yoktun.Hoş geldin tekrar aramıza çar konusuna gelınce hıc bır sıkıntı yok geldiğin zaman haber et.

Hoş Bulduk kardeşim Kesin Dönüş Konusunda Emin Deyilim Bilmiyorum Yaa Kafam Karışık :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri