metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

MaXmi Files Konusu neden kilitlendi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Durduk yere konu neden kilitlendi ? Kimseden bir açıklama yok ve pm atılmadı. Biz buraya katkı sağlamaya çalışıyoruz yaptığınıza bakın. Bundan sonra görürüz aynı saymaya devam edersiniz. 2011 Files'leri editleyi editleyip paylaşırsınız. Ne yapsak yaranamayız biz , bunu şimdi anladım. Arkadaşlarımda derdi kimseye yaranamazsın diye aynen öyle oldu. Niyetim kimseye artistlik yapmak değil. Bana burada haksızlık yapıldı.

Konu kilitlenme nedenini daha yeni öğrendim.
Bazılarınızı olumsuz yorum atıcak ama atmadan önce buraya bir bakın derim sadece buraya bakın ;

'' http://www.turkmmo.com/showpost.php?p=11287250&postcount= ''

Hamachi yada VPS diye belirtmediğim diye kilitlenmiş konu. Kaç tane files paylaşımı var. Arkadaşlar siz şahitsiniz kaç tanesinde VPS Hamachi ayrımı yapıldı, lütfen bana söyleyin. Admin ya da moderatör bile beni çekemez hale gelmiş. Sadece benim için değil bir çok kişiye aynısı yapılmış.

Konuyu açma sebebim bana haksızlık yapılmasıdır. Konunun yenisinide açmıyacağım. Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Lanet olsun!!! ne diyim bende ilk paylaşımtıgım zaman konu kilitlenmişti ama ben pes etmek yerine inatlarına paylaşıma devam ettim 1-2 çapulcu yuzunden bırakmak pek dogru değil bence üstad ama sen bilirsin yineden başarılar dilerim sana :)
kardeşim.. Bu İnsanlara Bişey Paylaşırsın... Kimisi Kullanır Teşekkür Etmez...

Kimisi.. Kullanır. Kötü Yorum Yapar... Kimide Ben Yaptım Der...

Bunlara Bişey Paylaşmıycaksın.... Yapabiliyolarsa Kendileri Yapcaklar...

Şahsen Senin Filesini Çok Beğendim.. Hiçbi Eksikte Göremedim..

Kullandım Serverimde Teşekkürümüde Ettim.

Emek Var Sonuçta...
Arkadaşlar böyle garip garip mesajlar yazacağınıza konunuzu kilitleyen yöneticiye pm atsanız sorun çözülecek zaten. Yöenticiler şikayetlerle ilgilenirken karışıklık olmuş muhtemelen aynı anda 50 tane şikayete bakıyorlar.

Bu konu altındaki bazı mesajlarıda görmezden geliyorum 1 defaya mahsus tekrardına hoş olmaz
Senin yükselmeni istemeyenler ve çekemeyenler konudaki yorumları şikayet etti sanırım. Haklıyken haksız konuma düştün. Sancak2 de birşey bilmiyor dediğin gibi daro'nun filesini kendi yaptığını iddaa edip satmaya çalışıyor. Kanka başarılar dilerim. Yaptıklarını paylaşma bu saatten sonra değer vermeyen insanlar var.

Kardeşim bunlar insanlıktan anlamazlar. Turkmmo insanfsız. Özellikle Adminleri moderatörleri. Birşeyden anladıkları yok Benim kaç konum kitlediler haksız yere. Açıkça söylüyorum bu adminlerle bu yöneticilerle TURKMMO Hiç bir yere varamaz. MaXmi nin konusu açılmassa TURKMMO'ya ELVEDA BENDE BIRAKIYORUM

Sunucu veya Hamachi olarak belirtmelisiniz.
Admin Bole Yazmıs Buna Bakarak Yeni Konu Acmalısın
Kardeşim Kımse Seni Cekemiyor Ondan Boyle Yapıyorlar Aldırış Yapma Yeniden Konunu Ac Bence Yeni Filesinide Bekliyorum.

Lanet olsun!!! ne diyim bende ilk paylaşımtıgım zaman konu kilitlenmişti ama ben pes etmek yerine inatlarına paylaşıma devam ettim 1-2 çapulcu yuzunden bırakmak pek dogru değil bence üstad ama sen bilirsin yineden başarılar dilerim sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri