- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız : Ahmet
Soyadınız : Okur
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Matrixmt2 6 aylık + Cipcixmt2 3 ay + Kuzenlermt2 1 yıl
Günlük Online Süreniz : 6-7 Saat
Özellikleriniz : Bütün kodları bilirim , reklam yaparım , oyuncularla ilgilenirim .
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : face_hesap@windowslive.com
Diğer / Ek :
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Cipcix , Matrix , Kuzenler
Merhaba arkadaşlar benim adım Sinan . Öncelikle bu yazıyı şu an okuyan herkesin günü güzel geçsin diyerek bir başlangıç yapayım . Ben Metin2 oyununu 2005 ten beri takip ediyorum . 2007'den beri de private serverlerde oynuyorum . İlklerde pvp serverleri kurmayı bilmezdim şimdi kendi serverlerimi kuruyorum . İki üç kere kendi vps serverimi 7 kere hamachi serverimi kurdum . 4 pvpde reklamcı mod olarak 2 pvpde SGA ve de bir pvpde TL olarak 3 ay görev yaptım . Özelliklerimden bahsedersek teknik bilgilerim üstünde navicat - filezilla - server files bilgileri - ox ve dahası . Servere müthiş tanıtım videoları yaparım reklamcı olduğum serverlerde en az + 150 online oluyordu . Süper reklam yaparım . Çevrem oldukça geniş zaten 10 kişi arkadaşlarımdan gelicek . Yaşım 16dır arkadaşlar yaşıma göre oldukça tecrübeliyim . Tercihim VPS serverdir çünkü kalite bakımından . Serverin zorlugu ilgilendirmez ben GMlime bakar üye çekerim . Günlük online sürem 6-7 saat ile değişiyor arkadaşlar . Metin2 Tr'de şu an 62 levelim kaostayım . Ve dahası arkadaşlar pvp için müthiş bir proyum bi kaç özelliklerimi dile getireyim ;
- Sorunsuz OX yapmak
- 3 yol savaşı
- KESİNLİKLE AYRIMCILIK YAPMAM !
- Benim için sevgi - saygı baştadır .
- Site paneli sorunsuz eklerim tasarım için resimler yaparım üst düzey shop anlarım .
HTML kodlarında üst düzey bilgilerim vardır . Arkadaşlar kısacası aradığını Game Master benim . İletişim Yolları ;
Facebook :
MSN : face_hesap@windowslive.com [ TERCİHİM FACEDİR ANCAK MSN DE OLUR ]
umarım aranıza katılırım hiç usanmadan bu yazıyı yazdım . Tekrar bu yazıyı okuyanlara güzel keyifli bir gün dilerim.
Soyadınız : Okur
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Matrixmt2 6 aylık + Cipcixmt2 3 ay + Kuzenlermt2 1 yıl
Günlük Online Süreniz : 6-7 Saat
Özellikleriniz : Bütün kodları bilirim , reklam yaparım , oyuncularla ilgilenirim .
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : face_hesap@windowslive.com
Diğer / Ek :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Cipcix , Matrix , Kuzenler
Merhaba arkadaşlar benim adım Sinan . Öncelikle bu yazıyı şu an okuyan herkesin günü güzel geçsin diyerek bir başlangıç yapayım . Ben Metin2 oyununu 2005 ten beri takip ediyorum . 2007'den beri de private serverlerde oynuyorum . İlklerde pvp serverleri kurmayı bilmezdim şimdi kendi serverlerimi kuruyorum . İki üç kere kendi vps serverimi 7 kere hamachi serverimi kurdum . 4 pvpde reklamcı mod olarak 2 pvpde SGA ve de bir pvpde TL olarak 3 ay görev yaptım . Özelliklerimden bahsedersek teknik bilgilerim üstünde navicat - filezilla - server files bilgileri - ox ve dahası . Servere müthiş tanıtım videoları yaparım reklamcı olduğum serverlerde en az + 150 online oluyordu . Süper reklam yaparım . Çevrem oldukça geniş zaten 10 kişi arkadaşlarımdan gelicek . Yaşım 16dır arkadaşlar yaşıma göre oldukça tecrübeliyim . Tercihim VPS serverdir çünkü kalite bakımından . Serverin zorlugu ilgilendirmez ben GMlime bakar üye çekerim . Günlük online sürem 6-7 saat ile değişiyor arkadaşlar . Metin2 Tr'de şu an 62 levelim kaostayım . Ve dahası arkadaşlar pvp için müthiş bir proyum bi kaç özelliklerimi dile getireyim ;
- Sorunsuz OX yapmak
- 3 yol savaşı
- KESİNLİKLE AYRIMCILIK YAPMAM !
- Benim için sevgi - saygı baştadır .
- Site paneli sorunsuz eklerim tasarım için resimler yaparım üst düzey shop anlarım .
HTML kodlarında üst düzey bilgilerim vardır . Arkadaşlar kısacası aradığını Game Master benim . İletişim Yolları ;
Facebook :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MSN : face_hesap@windowslive.com [ TERCİHİM FACEDİR ANCAK MSN DE OLUR ]
umarım aranıza katılırım hiç usanmadan bu yazıyı yazdım . Tekrar bu yazıyı okuyanlara güzel keyifli bir gün dilerim.
- Konular
- 40
- Online süresi
- 7874s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 106
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 150
- DevLira
- 0
Konu başlığı yanına [GM]arıyorum ya da [GM]olmak istemiyorum dememişsin konun kilitlenir diyim kardeşim.
- Konular
- 988
- Online süresi
- 56358s
- Reaksiyon Skoru
- 1,753
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 308
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 33
- DevLira
- 0
Bölüm kurallarına göre facebook linki vermek yasaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)