OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

şikayet!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muccuk78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

NoTinq2Lose Nickli kişiden şikayetçiyim. Private server tanıtım bölümünde birden çok konu açmıştır. Birden çok açmasınada birşey demiyorumda bir sayfanın tamamında akaronline serverinin reklamı mevcut. Kurdugu serverda server olsa!!! Zaten oynayan kimse yok saçma sapan bir server. Ve artık önüme çıkmasını istemiyorum. Benim gibi düşününenlerde Türkmmo yu Terk etmeye başladılar!!! Gereğini yapınız. :ka24:

Alakası yok.Adamdan bende şikayetçiyim.Bu kadar konu acması kabullenebilir bir şey degil.Adam gibi açsın konusnu yapacaksa yapsın tanıtımını.Bütün sayfaları kendi konusuyla doldurmasın!

Arkadaşım adamın profilinin altında şikayet et var değil mi ? Şimdi sen neden açıyorsun buraya konuyu ? Modlar o adamı gormuyor şu an. Seni de görmüyorlar. Görseler kapatırlardı zaten. En az ilgilenen silkroad private serverler odası zaten... Sen de bir tane ''gereksiz'' konu açarak iyice kirlettin

Arkadaşım adamın profilinin altında şikayet et var değil mi ? Şimdi sen neden açıyorsun buraya konuyu ? Modlar o adamı gormuyor şu an. Seni de görmüyorlar. Görseler kapatırlardı zaten. En az ilgilenen silkroad private serverler odası zaten... Sen de bir tane ''gereksiz'' konu açarak iyice kirlettin

İlgileniyorum Hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri