noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Flock Detaylı [İnceleme]

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eastwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 208

Eastwood

Level 7
TM Üye
Katılım
6 May 2012
Konular
345
Mesajlar
1,973
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Çoğu kişi çocukların o sevimli gülüşlerini bayıla bayıla izler ve kendisi de güler. Şimdi bana neden böyle bir giriş yaptın diyeceksiniz. Cevap veriyorum: Çünkü "Flock" böyle bir oyun. Hem o çocuksu kahkayı size attırıyor, hem de kendi kahkalarınızla içinizdeki çocuğu gıdıklıyor.

"Flock" sahip olduğu o tatlı grafikleriyle bazı oyuncularda "televizyonda çizgi film izleme" tadı bırakabilir, bağımlılık yapabilir ki yapacaktır da, baştan uyaralım. Oyunumuz bizi "Ayarlar" menüsüne girdirmeye gerek kalmadan direk oyuna hoplayalım dedirtecek bir menüye sahip.(tatlı müziğin etkisi, yerinde duramayan yazılar ve "boing boing" eşliğinde zıplayan kuzular) Ama durun, orda bazı hazineler var: "Level Editor", "Multiplayer" ve "Level Sharing" oyununuzu daha bir özel kılmak için orada.


f_Flock1m_28feaeb.jpg




Daha fazla dayanamayıp "Single Player" moduna giriyoruz. Kontrolleri gösteren kısa bir aradan sonra, bölümümüzü seçmek için ana gemiyi kumanda ediyoruz. Bölümü seçtikten sonra sevimli kuzularımızı, asabi ineklerimizi, topak topak domuzcuklarımızı ve çılgın tavuklarımızı gönlümüzce koşturabiliriz.

Flock'ta amacımız ana gemiden (motherflocker) ayrılan minik uçan dairemiz vasıtası ile kuzuları ana gemimizin önüne kadar kovalamak. Peki sadece bu mu? Hayır tabii ki. Bu söylediklerimi yaparken uçan dairemiz, cisimleri yukarı çekme gücüne (çok mu garip?) ve boost'a sahip. Ayrıca yukarı çektiği kaya gibi cisimleri uygun deliklere sokmak için onları havada çevirebiliyor. Bu çekiş gücü, oyundaki bulmacaları çözmenizde eliniz, kolunuz oluyor. Sakın ha, o zıp zıp zıplayan güzelim koyunları geminize çekmeye kalkmayın. Yoksa ölüyorlar. Ama sırf ölünce ruhu kanatlıp uçan koyunları görmek için bile öldürebilirsiniz.

f_Flock3m_b0a6f6f.jpg


Oyunda en çok hoşuma giden şey ise sadece "kovalamak" gibi bir ana görevin yanı sıra yan görevler olması. Örneğin kuzuları çitlerin altından geçirmek için su kaynağına doğru kovalayıp küçülmelerini sağlamak(yünleri çekiyor bu kuzucukların) ya da bir dişi koyunla erkek koyunu, ortasında koskocaman bir kalp olan buluşma noktasına kovalamak ve onların yeni kuzucuklar meydana getirmesini sağlamak veya zaten top gibi olan domuzcukları "pinball kenarlarına" kovalayıp sekmelerini sağlamak(aslında bu yan görev değil ama yinede komik bir görüntü ortaya çıkıyor) olabilir. :) Bu yan görevler oyunu daha bir eğlenceli, daha bir oynanabilir kılıyor.

f_Flock2m_7dcce48.jpg




Flock'ta ki bir diğer güzellik ise sesler. Kuzuların bir çukurdan ve ya adanın kenarından düşerken çıkardığı sesler olsun, sinirlenince tren sesi çıkartarak çılgınca koşan inekler olsun, ya da hem gizemli hem de sevimli olan müzik olsun sizi biraz daha bağlıyor Flock'a.

Oyunu oynamak için ister fare ister klavye kullanabiliyoruz. Ben daha ani hareketler yapabilmek için klavyeyi seçtim. Çünkü fareyle oynarken gideceğiniz yeri işaretlemeniz gerekiyor. Çoğu DVO oyunlarında olduğu gibi... Bunun dışında oynanabilirlik açısından Flock size beklediğinizi veriyor.


f_Flock4m_d6acec6.jpg


Son sözüm ise; eğer gerçekten can sıkıntısı yaşıyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlamak istemiyorsanız "Flock!" sizin için kaçırılmaması gereken oyun.
 
Paylasım icin tesekkurler..
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst