Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Multihack Mod Hilesi – Waithack – Wallhack – Auto Damage Hilesi

• Konuyu başlatan hanib
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 535

hanib

Alpolik Bey
TM Üye
Konular
180
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
Başarım Puanı
92
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar daha önce Bu hilenin versiyonunu sitemizde verdik suan ise

Yeni versiyonunu sizlere sunuyoruz Hile v4 mod hilesinin son versiyonudur ve hile

suan güncel Cıkmıs Bulunmaktadır Hileyi indirip Kullanacak olan Tüm Hileciler

Lütfen virüs Taramasından sonra Kullansın Hileyi Daha önceki versiyonları denemiştim

Uygulamalar sorunsuz bir şekilde calısıyordu Buda aynı şekilde calısacagını tahmin ediyorum

İlk olarak hilede Yapılan degişiklik nedir standart waithack Hilesi eklendi

Standart Wait hack Hilesi neye yarar Diye merak edenler icin Video verecem

Autoptter Güncellendi

Savascı Hileleri savunma Hileleri düzenlendi

Wallhack Modu Düzenlendi Combo x3 eklendi

Arkadaslar v4 mod hilesi ile bir cok metin2 severine Giriş yapabilirsiniz hileyi

Bircok serverde Kullanabilirsiniz Sitemizi takip eden kullanıcılar Hilenin Kullanımını rahat bir

şekilde Yapar

Metin2 Multihack Mod Hilesi Kullanımı

İlk olarak bizim vermiş oldugumuz Linkten Hileyi indiriniz Daha sonra Rar dan masaüstüne

Cıkartınız masaüstüne cıkarttıgınız zaman v4a_mod_120911 adında bir uygulama Cıkacaktır

İlk olarak metin2 Oyununu acıyorsunuz daha sonra Karsınıza gelen metin2 Oyuna Giriş

Ekranında Hic Birseye Dokunmadan Cıkıyorsunuz

Daha sonra indirmiş oldugunuz v4a_mod_120911 Uygulamayı Kopyalayınız metin2

Oyunun Kurulu oldugu Klasörün icine atınız ve v4a_mod_120911 Uygulamasına Tıklayınız

Karsınıza egelen Ufak Bir ekran olacaktır İlk Butona Tıklayınız

Daha sonra Metin2 Giriş ekranı Gelecektir istediginiz servere Girip Hileyi kullanırsınız

Arkadaslar Hile kapsamlı oldugu icin fazla Ayrıntıya Girmek istemiyorum Oyuna girdiginizde

Klavyenizde bulunan F kısayol Tuslarını ve Klavyenizin Numara tuslarından 2 -4-6-8

Kullanarakda Oyuna hakimiyet saglayabilirsiniz

İlk oalrak Virüs Online sonucları

link:

Trojan var

Metin2 Fishing Bot 8.4 [Balık Botu %100 Çalışıyor]
Beyler başlık açamadığım için size burdan yazıyorum.Bu fishing botu yıllardır kullanıyorum ban yemedim şimdiye kadar.

Beyler Botun kullanımı oldukça basit F4 e yem ,F3 e de balık tutma skilini koyuyorsunuz.Sonra oyundaysanız eğer çıkıyorsunuz.Size vermiş olduğum
botu açıyoruz,botun kullanımı türkçe oldukça basit,sonra oyuna giriyoruz ve otomatik olarak balık tutmuş oluyorsunuz

NOT: Beyler eğer herhangi bir virüs programı varsa açmayabilir ,kesinlikle virüs değildir kendim yıllarca kullandım bu botu, bu yüzden programı verimli kullanmak istiyorsanız antivirüs programını devredışı bırakmalısınız.Garanti veriyorum yıllarca kullandım bu programı hala kullanıyorum.

Hades: 78 lwl Savaşçı Bekleriz panpa:m08:

Virüsmü Var ?

bune lan resim yok bişi yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri