Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İlk olarak merhaba ben dün ss si alınan sewdigim arkadaşım için konuşacam BİLDİGİM kadarıyla o ss nin devamı vardı hatta arkadaşım bana söyledi + ben de böyle malca sebeblerden ban yedim ve her seferinde konuştugumda G** Edilecek durumlara ugradım ve sinirlendim ama kendime hakim oldum.. Benimde söyliyeceklerim var 1- KİMİSİ ESPİRİSİNE ARKADAŞIYLA KONUŞURKEN BİRİ GİZLİ GİZLİ GELİP SS ALIR 2- İnsanlar birbirlerini korurken ve korumalı hele de dostlar yetkililer tarafından cevap gELMESİ ve birazda karşıdaki insanı agır etkilemesi sinir eder 3- Herzaman siz daha dogrusunu bilirsiniz ona sözüm yok ...
NOT:HA bana da avukatlık mı yapacak dersen evet hukuk 2. sınıf okuyorum .. SAYGILAR...
:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
BİLMİYORUM BÖYLE YAPMAM DOGRU MU??? OLDU EGER KÖTÜ BİR ŞEYLER SÖYLEDİYSEM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM..
NOT:HA bana da avukatlık mı yapacak dersen evet hukuk 2. sınıf okuyorum .. SAYGILAR...
:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
BİLMİYORUM BÖYLE YAPMAM DOGRU MU??? OLDU EGER KÖTÜ BİR ŞEYLER SÖYLEDİYSEM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM..
sayın azap bir onceki carım içnde size özel mesaj atmıstım oyun lagından dolayı hile gibi gorunen hesabım ban yedi cewap bekledım gelmedi yenı 0 dan basladım herhangi bir hata weya hile vs.. yapmadım arkadaslarımla oyunun tadını cıkarmaya calısıyorum ama siz hatalı resimler ve videolar yuzunden anlamsız sebeplerden dolayı ban werip geciyorsunuz oyundan soğuyoruz ticket attım car ban yemeden cunku ortada buyuk haksızlık war lutfen dikkate almanızı istiyorum
Sana Başkası Girsin
Ne Demek Bu ? Neyi İma Etmeye Çalışıyorsunuz ?
Apaçık Hakaret Ortada.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)