Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar ben m2bobu yükledim herşeyi tam olarak yaptım gelen gri ekrana üyelik bilgilerimi yazdım ve butona tıkladım ama WARNING başlıklı bir hata aldım hata kutusunun içinde not found yazıyodu ve giremedim ve sanırım sorun üyelik bilgilerim yanlış m2bobun sitesine giriyorum ancak üye olamıyorum örneğin 10 tane msn açtım hiç biri olmadı bakın mesela üye olcam x msnsini yazıyorum kullanıcı adınıda yazıyorum entere basıyorum diyoki kullanıcı adını değiş değiştiriyorum x msnsini tekrar yazıyorum bu sefer x msnsini zaten kayıtlı diyo ama msnme aktive mesajı gelmiyor birde madem kayıtlı şifremi unuttum diyorum x msnsini yazıyorum kullanıcı adını yazıyorum böle bişe yok diyo bi el atsanızz +++repp+++ facebook adresim 'Alihan Tsqoliq yazın direk ilk çıkan benimdir zaten+++++şimdiden Çok teşekkür ederim
Son düzenleme:
Kilit, metin2 tr teknik yardim veriyoruz , oyuna girerken aldığınız hatalar ve oyun içi teknik bakım destek hakkında bilgi veriyoruz hile hatalarına çözüm için bilgi vermiyoruz. // Kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)