ikinizde başka şeyler diyonuz kararsız kaldım :S şuanlık bana kbot almak mantıklı geliyo neyse başka yorumlar gelicekmi baalım
ikinizde başka şeyler diyonuz kararsız kaldım :S şuanlık bana kbot almak mantıklı geliyo neyse başka yorumlar gelicekmi baalım
Arkadaşım Türkiye 6 Gece Tssindeki Her Abimiz Beleş Botu Tavsiye Etmiyor Ban Riski Lisanslı Botlardan Fazla Oldugu İcin Bunu Herkesde Biliyor... Kbot Aldıgında Kutu Toplatıp + Yaratık Kestirdiginde TP , ŞP , URİ , CREDİ Kasıp + Rütbede Yaparsın
Bu Arada Pzt. Salı Kutuya Atmazsan Gemini Hic Sorun Olmaz Kbotta 
Pzt. Salı Günleri Kutu Toplatmayı Tavsiye EtmiyorumKutuda ban riski daha fazla TR6 EİC GECE CLANI Tssindeki her abimiz böyle diyor
Hem Kbot Alırsa
Yaratık Kestirerek TP , ŞP , Credits , Uridyum Kasıp Rütbede YapacaktırYanında İstersede Kutu Toplatır
![]()
Mesajıma yeniden bakıp öyle cevap verirmisin..
Pazartesi Salı Dışında Hergün açın Diyeceğime , Pazartesi Salı Günleri açın yazmışım.
Hatayı fark edince Düzelttim.Çok bilmişlik yapmaya gerek yok

Mesajıma yeniden bakıp öyle cevap verirmisin..
Pazartesi Salı Dışında Hergün açın Diyeceğime , Pazartesi Salı Günleri açın yazmışım.
Hatayı fark edince Düzelttim.Çok bilmişlik yapmaya gerek yok![]()
Arkadaşım Çok Bilmişlik Amacıyla Birşey Söylemedim
Ordan Hemen Sinirlenme Yanlış Yazmış Olabilirsin Normal Herkez Yapar Bunu. Arkadaş Yanlış Anlamasın Diye Ben Söyleyiverdim Bukadar Sorun Yapmana Gerek Yok...İyi Forumlar...
Son düzenleme:
Arkadaşım Sana Laf Atmak Amacıyla Birşey SöylemedimOrdan Hemen Sinirlenme Yanlış Yazmış Olabilirsin Normal Herkez Yapar Bunu. Arkadaş Yanlış Anlamasın Diye Ben Söyleyiverdim Bukadar Sorun Yapmana Gerek Yok...
İyi Forumlar...
Sanada iyi forumlar
Ancak Sorun yapmamıştım.Mesajın Her Cümlesinde
şeklinde bir ibare Görmek İnsana bunu düşündürüyor.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)