Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bildiğiniz üzere game hosting bölümünde bazı düzenlemeler yaptık.
Bu değişiklikler aşağıdaki gibi
*Bayilik olayı komple kaldırıldı,
*Vergi levhası olmayan fakat ys belgesi olan kişilere
bu rank verilirken vergi levhası olanlara
bu rank verilecek,
*Vergi levhası olan firmalara ilerleyen zamanlarda bazı ayrıcalıklar sağlanacak*
*Sadece vergi levhası olan firmaların görebildiği, aralarında fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir kategori açıldı,
*Eleman arama ve iş arama yapılabilecek olan insan kaynakları bölümü açıldı,
*Tüm hosting yetkilisi rütbeleri sıfırlandı tüm ranklar yeniden dağıtılacak,
*Bölüm kurallarında bazı değişiklikler yapıldı. Buraya tıklayarak yeni bölüm kurallarına ulaşabilirsiniz,
*Ranklarla ilgili tüm işlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için forum yönetiminden yeni görevli arkadaşlar seçiyoruz 24 saat içinde hepsi görevine başlayacak,
*Şikayetler bölümü kuralları değiştirildi. Yeni kurallara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
*Bölümdeki tüm konular kapatılmış olup yeni rankları alacak kişiler tekrar konu açmalıdır.
Hosting rankı almak için yapılması gerekenlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicate...ng-yetkilisi-ranki-almak-icin-gerekenler.html
Konuyla ilgili görüşlerinizi, önerilerinizi bu konu altından yapabilirsiniz.
Bu değişiklikler aşağıdaki gibi
*Bayilik olayı komple kaldırıldı,
*Vergi levhası olmayan fakat ys belgesi olan kişilere
*Vergi levhası olan firmalara ilerleyen zamanlarda bazı ayrıcalıklar sağlanacak*
*Sadece vergi levhası olan firmaların görebildiği, aralarında fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir kategori açıldı,
*Eleman arama ve iş arama yapılabilecek olan insan kaynakları bölümü açıldı,
*Tüm hosting yetkilisi rütbeleri sıfırlandı tüm ranklar yeniden dağıtılacak,
*Bölüm kurallarında bazı değişiklikler yapıldı. Buraya tıklayarak yeni bölüm kurallarına ulaşabilirsiniz,
*Ranklarla ilgili tüm işlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için forum yönetiminden yeni görevli arkadaşlar seçiyoruz 24 saat içinde hepsi görevine başlayacak,
*Şikayetler bölümü kuralları değiştirildi. Yeni kurallara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
*Bölümdeki tüm konular kapatılmış olup yeni rankları alacak kişiler tekrar konu açmalıdır.
Hosting rankı almak için yapılması gerekenlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicate...ng-yetkilisi-ranki-almak-icin-gerekenler.html
Konuyla ilgili görüşlerinizi, önerilerinizi bu konu altından yapabilirsiniz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
tamamen turkmmo alehine yapılmış bir düzenleme,sözleşmeyi kabul etmek imkansız hale gelmiş kaldı ki, sözü daha açmak gerekirse bir çok yetkilinin şirketler tarafından rüşvet veya benzeri şeyler ile satın alındığını ve birçok şikayet konularını kapattırdıklarını (haksız bile olsa) bilmekteyiz. Zaten ki sabit reklamı olan bir şirketin şikayeti 10 dk bile durmayıp bizim kanıtsız şikayetlerimiz 1 ay açık kalması olayın rengini gün yüzüne çıkarıyor. Admine moderatörlere defalarca iletişime geçmemize rağmen henüz bir sonuca varılamayan kanıtsız şikayetlerimizi açan kişilerin hizmetini durdurma hakkıda elimizden gitmiş bulunmakta. Bunun en güzel örneği bir yöneticinin bana ÖM den reklam yapması evet yanlış duymadınız bir yetkili öm den millete , şirketlere reklam atmakta ve gerçekten bundan rahatsız olduğumuzu belirtmemize rağmen aynı olay halen tekrarlanmakta ve şikayetimizi dile getirceğimiz kimse bulunmamaktadır.Ve şimdi birçok yalaka "forumda zorla tutmuyoruz" ibaresi kullanıcak. Azcık delikanlı olan varsa üyeliği banlamaz bu yazdıklarıma cevap verir de bende karşı cevabımı veririm.
Yine belirtiyorum bu forumda parası olan konuşur.
iyi forumlar
Ban rüşvet veya benzeri birşeyle bir yöneticinin satın alındığını ya da şikayet kapattığını kanıtlayan şeyleri 24 saat içinde göndermezsen ADAM DEĞİLSİN!
Bana ÖM ile reklam yapan yönetim üyesini göndermezsen ADAM DEĞİLSİN!
Bu forumda parası olan konuşur cümlesini kaıntlarını göndermezsen ADAM DEĞİLSİN!
Sözleşmeyi kabul etmeyen bu forumda satış yapamaz bukadar basit. İnsanlara ters ters cevap verip ondan sonra adamlar buraya şikayet konusu açınca hizmet sözleşmesi diyerek hizmeti iptal edip parayı ödemeyen bir nevi nitelikli dolandırıcılık yapanlara artık dur diyoruz.
Söylediğim şeylerle ilgili gerekli kanıtları bana özel mesaj ile göndermeni bekliyorum. 24 saat içinde özel mesaj kutumda olursa ben gerekeni yapacağım ama olmaz ise ozaman da seninle ilgili gerekeni yapacağım. Emin ol bu da sadece forumdan banlamak olmayacaktır. Maliye bakanlığına şikayetten tutunda pek çok yere hakkınızda gerekli şikayetleri yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Boşuna cevap veriliyor bazı kişilere.
Sonuçta ne olursa olsun mutlaka bir pürüz bulup kendilerine ters gidildiği anda onu kullanırlar.
YS belgesi olup vergi levhası olmayanlar satış yapmasın diyenler de sanırım şöyle birşey düşünüyorlar "Aradan küçükler kalkarsa piyasa bize kalır basarız 70-80TL fiyatı ve zengin oluruz". Ama hiç şunu düşünmüyorlar ortada bir emek var onlar da YS belgesi almak için belirli şeyleri uyguladılar emek harcadılar onların da satış yapmaya hakkı var.
Bir de şöyle bir görüşüm var keşke sadece Metin2 VPS satışı yapanlar değil de normal host satışı yapanlar da burada özgürce konu açabilseler
İnsan kaynakları bölümü şimdi açılsaydı eyi olurdu
Adı üstünde satış.Neden hala vergi vermeyip hizmet sağlayanlara zemin oluşturuluyor anlamıyorum.Bu kişilerin tek kazanç kaynağı turkmmo.Bunun önüne sizin geçmeniz gerekir.Nasıl ki siz her hizmetiniz karşılığı verginizi veriyorsanız onlarında vermesi gerekir.Vergi vermeden satış yapan kişilerinde satışına engel olunmalıdır.Aksi halde şikayet konularının önüne geçilemez.YS belgesi artık çok kolay alınabilinir hale geldi.
Ys belgesi almaları en azından birazda olsa bu işe saygı duyduklarını ve işi resmiyete dökebileceklerini gösterir. Hiçbir nanesi olmayıpta satış yapmaya çalışanlardansa ys belgesi olanlara bu şansı vermek gerekiyor diye düşündüm.
Ek olarak ilerleyen günlerde göreceksiniz vergi levhası olanlara bazı ayrıcalıklar sağlayacağız
Sayın admin ranklarımız bir an önce verilirse seviniriz.
forum yönetiminden hosting bölümü için görevlileri seçiyorum en geç sabah tüm başvurularla ilgilenilmiş olur
Beyler bilmeden konuşmayın. kendinize gelen özel mesajlara bakın. orda bug var. kendi konu sayın kaçsa orda o gözüküyor. Benim konu sayım 731 gelen mesajdaki konu sayısıda 731
Buyrun buda benden
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)