Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ban İtiraz ss
RaNDeLL Nick ...
Sayın Gm İlk Önce Sunu Belirtiyim Ben Bu çarı Satın Aldm 3 Gün Oynamadan Ban Yedi.
Sonra ,Çarı Satın Aldığım Adama Dedim Senn Yüzündn Bu Çar Ban Yedi Oda Tamm Bn İlgilenirm Olmzasa Zararı Karşılarız Dedi.
Bidahada Girmedi Zaten .Çarı Banlatan SuranınBiri Gibi Bi Adamdı Galiba Forumda Ss Gördüm Ama o Aynı SSden 1 kez 30 gün ban yemiş 999 musda 30 yapmışlar
nyse Gm zaten Bi açıklama vardı Peacemeaker Beyin 15 günü müydü 30 günü müydü aşan ssler kabul edilemior bu aynı olayla ilgili bişi Lütfen çözün o
çarda çok editim kaldı
bari editlerimi Verin Gm bey Adamın çarı kalsn.
Birde Sunları Belirtiym önemli bir.
1-SS'nin Süresi 30 günü aşmış...
2-Çarda Adamın Editleri Değil Benim Editlerim vardı .(
3-Adam Zatn Süresi Dolmasada Aynı olayda 10 ss çekdi ise 5 ini yollayıp 30 günlük ban atmıs sonrada 999 geldi isde gm
Lütfen Çözebilirmisin O editlere Para Verdim Bir Adam yüzünden Gitmemeli Lütfen...
OxXxAzapxXxO Bi ilgilen yahu hemende kapama be .(
RaNDeLL Nick ...
Sayın Gm İlk Önce Sunu Belirtiyim Ben Bu çarı Satın Aldm 3 Gün Oynamadan Ban Yedi.

Sonra ,Çarı Satın Aldığım Adama Dedim Senn Yüzündn Bu Çar Ban Yedi Oda Tamm Bn İlgilenirm Olmzasa Zararı Karşılarız Dedi.
Bidahada Girmedi Zaten .Çarı Banlatan SuranınBiri Gibi Bi Adamdı Galiba Forumda Ss Gördüm Ama o Aynı SSden 1 kez 30 gün ban yemiş 999 musda 30 yapmışlar
nyse Gm zaten Bi açıklama vardı Peacemeaker Beyin 15 günü müydü 30 günü müydü aşan ssler kabul edilemior bu aynı olayla ilgili bişi Lütfen çözün o
çarda çok editim kaldı
bari editlerimi Verin Gm bey Adamın çarı kalsn.
Birde Sunları Belirtiym önemli bir.
1-SS'nin Süresi 30 günü aşmış...
2-Çarda Adamın Editleri Değil Benim Editlerim vardı .(
3-Adam Zatn Süresi Dolmasada Aynı olayda 10 ss çekdi ise 5 ini yollayıp 30 günlük ban atmıs sonrada 999 geldi isde gm
Lütfen Çözebilirmisin O editlere Para Verdim Bir Adam yüzünden Gitmemeli Lütfen...

OxXxAzapxXxO Bi ilgilen yahu hemende kapama be .(
http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/290300-yeni-mmomt2-oyun-kurallari.html
Hesap güvenlikleri tamamen oyunculara aittir. Tl ile alınan itemelr içinde geçerlidir. Çalınan itemlerle veya hesapalrla ilgili iade yapılmaz. İspat etmeniz durumunda çalan kişniin hesabı kapatılır.
Varmı Anlaşılmayan Bir Nokta ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)