Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

sayın admin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 183

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın adminim sizden birşey istiyorum oyununuz güzel 3. yıldan beri oynuyorum ve halen oynuyacağım arada bıraktım gri döndüm eskiden böyle birseyler söz konusu deildi editin hesablarda var olupta görülmemesi gibi şeyler v.s nedenler ama fakat boyle sorunlar oyundakı arkadaslarımızın basına gelerek kayboldu sanıyorlar ve oyundakı arkadaslarımız korkudan dolayı oyundakı itemlerini herseylerini satmakla ugrasıyorlar bırakmak istiyorlar bu sorunun en kısa sürede giderilmesi gercekten herkez icin cok iyi olucak bir çaresi yokmu bu sorunun acaba yanı hep boylemı devam edicek cok güzel en kaliteli ilk pvp servere yakısmıyor gercekten boyle sorunlar şu soruna en kısa sürede çözüm bulursanız Herkez icin çok iyi olucak inanın sizde bunun farkındasınız eminim sizde ugrasıyorsunuz ama kısada küçükte olsa öz bir açıklama bekliyorum sizden

Şimdiden teşekkür ediyorum sayın admin iyi forumlar sizlere ve tüm MMOMT2 Halkına...

Oyuncu sayısı her geçen gün arttığı için veritabanı, sunucular genişletildi. Büyük bir yerde de böyle sorunların olması kadar doğal birşey yok.
Ayrıca itemler kaybolmuyor. Sadece görünmüyor o kadar.

ufkunprenses' Alıntı:
Oyuncu sayısı her geçen gün arttığı için veritabanı, sunucular genişletildi. Büyük bir yerde de böyle sorunların olması kadar doğal birşey yok.
Ayrıca itemler kaybolmuyor. Sadece görünmüyor o kadar.

teşekkür ediyorum ufkun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri