Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bir Devrin Sonu:#Knight Online#

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakki54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yılların değişmeyen oyunu olan Knight Online artık yayın hayatının sonuna geldi.
GamersFirst Teams yönetimi altında bulunan Knight Online oyunun kapanacağını tüm üyelerine birer mail otarak bildirdi ve oyuncuların her birine, diğer oyun ürünleri için hediyeler gönderdiler. Knight Online, eski yılların en popüler oyunu olmasına rağmen son 3 yıl içerisinde popülaritesini oldukça kaybetmişti, bunun sebebi oyunda gruplaşmalar ve oyunun veritabanının sıfırlanamıyor olması ve daha düzinelerce sebep. Şimdi merak edilen ise Knight Online için, oyun eşyaları yapıp satan ve hatta geçimini bu oyun üzerinden karşılayanların ne yapacağı? Öyle görünüyor ki, bu işten herkes zararlı çıkacak. Duruma sadece oyun parası açısından değil, ayrıca knight online için kayıt edilmiş binlerce domaini ve şuan hala kullanılıyor olan binlerce forumu dahil edebiliriz.

GamersFirst mailinde gelen açıklamaya göre;
Kod:
[COLOR="SeaGreen"]GamersFirst, Knight Online Servisini sona erdirecektir. Bu iyi bir haber degil. Fakat bunun disinda ne gibi guzel seyler var biliyormusunuz?
Size tesekkur etmek icin, sizlere APB Reloaded ve Fallen Earth oyunlarimizdan hazirladigimiz bircok hediye gonderiyoruz.[/COLOR]

Anlaşılan gerçekten Knight Online kapanıyor. Artık piyasada büyük bir oyuncu, yer değişimi yapacak ve birçok insanın binlerce lira zararı olacak.
Bu işten zararlı çıkacaklardan biri de benim sanırım. Şu anda oynamıyorum ancak geçtiğimiz yıllarda bıraktığım bir oyun ve yüzlerce 80 level hesaplarımın bulunduğu bir oyun… Zamanında satsam büyük kar yapabilirdim ancak şu anda şifresini bile hatırlamıyorum. Hele ki oyunun kapatılacak olduğunu duyan kişilerin de artık char alıp-satma işlemine “dur” dediklerini düşünüyorum.

Herkese geçmiş olsun.

Iyi oldu kanka , aslında fazla iyi bir oyun değildi :d

Bir söz vardı bu sözü çok iyi bilirim Knight Online hayat Offline. :)
Bu söz aynı beni anlatıyor gibiydi. :)
Eskiden o kadar çok oynardım ki hayatımı bitirdi bu oyun. :)
Tüm oyunların babasıydı bu oyun. :)

Vay be gerçektende kapanıyo he , ama bu kadar kısa sürede kapanıcaksa çok büyük karışıklık çıkar .s neyse hayırlısı olsun inş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri