Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

metin2 bob hatası duzelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thy666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar m2bob ile pvp ye girmeğe çalıştığımda alıyorum bu hatayı moderatör arkadaşımız arasıra olur net frameworku yukle demiş ama cevap hakkı vermeden konuyu kilitlemiş bulunmakta. Ama her surumunu yukledım format bile attım metin2 yi baştan indirip kurdum packları baştan indirdim ama duzelmiyor acil yardım lazım.
ilk bu hata geliyor(bazen bu hatada gelmiyor direk alttaki hataya geçiyor.)
sdfgsdg.png

sonrada bu hata
asdzh.png

lutfen yardım edin

Son düzenleme:
şuan net framework 4 u silip 3.5 i yukluyorum c++ yıda kaç kez silip yukledim lutfen acil biri yardım etsin 3 gundur bu hata ile uğraşıyorum.

Son düzenleme:
BAŞLAT menusunden ÇALIŞTIR a girerek

sfc /scannow

komutunu yazarak entera basiniz.Sizden cd isteyebilir siz gereken yerde windows cd sini takiniz.Eğer sorununuz duzelmesse Sistem geri yuklemeyi caliştirarak uygun bir zamana pc nizi geri dondurup bu sorundan kurtulabilirsiniz..

Kolay gelsin..

Yazdım entere bastım consol ekranı çıktı hemen geri kapandı başkada birşey çıkmadı zaten bu olaydan sonra pc ye format attım gene yanı şey.

Microsoft netframe work 4.0 ve 3.5 yükleyiniz

sorun %100 çözülecektir ayrıca Kilit, metin2 tr teknik yardim veriyoruz , oyuna girerken aldığınız hatalar ve oyun içi teknik bakım destek hakkında bilgi veriyoruz hile hatalarına çözüm için bilgi vermiyoruz. // Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri