Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Efendim,Bayilik kalkmasın bir strateji koyulsun ortaya...Örneğin bi firma en fazla 2 veya 1 bayi alabilsin...
Ve bazı kurallar olsun [Uzman üye olması v.s.] yani böyle bir kural olsun foruma daha önceden yararlı olmuş mu ? Diye ancak bayiliğin kalkmasını istemiyorum... Bende bi satıcıyım, bende işimi yapıyorum, yani başka kötü satıcılar yüzünden bayiliğin kalkması anlamsız...
Bunun için çözüm üretiniz... Lütfen Rica ediyorum... İyi günler diliyorum.
Saygılar Kıralımız ...
Ve bazı kurallar olsun [Uzman üye olması v.s.] yani böyle bir kural olsun foruma daha önceden yararlı olmuş mu ? Diye ancak bayiliğin kalkmasını istemiyorum... Bende bi satıcıyım, bende işimi yapıyorum, yani başka kötü satıcılar yüzünden bayiliğin kalkması anlamsız...
Saygılar Kıralımız ...
kıralımız;11207202' Alıntı:Efendim,Bayilik kalkmasın bir strateji koyulsun ortaya...Örneğin bi firma en fazla 2 veya 1 bayi alabilsin...
Saygılar Kıralımız ...
Evet katılıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...