HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmoo Ailesi
Adım efe,
21 yaşındayım,
Beşiktaşlı Fanatiğim . Ölümüne Beşiktaş Diyebilirim . Tam Bir Holiganım
,
Turkmmo farklı bir forum . Seviyorum bu forumu . Canım sıkıldıgı zaman birden bire kendimi turkmmoda buluyorum
.
Özellikle bilgilerimi paylaşmak ve bilgi yardımı olmak için şahane bir Mmoprg forumu diyebilirim.
Bu günden itibaren paylaşımlarıma başlayacağım
İyi forumlar dilerim herkeze...
Adım efe,
21 yaşındayım,
Beşiktaşlı Fanatiğim . Ölümüne Beşiktaş Diyebilirim . Tam Bir Holiganım
,Turkmmo farklı bir forum . Seviyorum bu forumu . Canım sıkıldıgı zaman birden bire kendimi turkmmoda buluyorum
.Özellikle bilgilerimi paylaşmak ve bilgi yardımı olmak için şahane bir Mmoprg forumu diyebilirim.
Bu günden itibaren paylaşımlarıma başlayacağım
İyi forumlar dilerim herkeze...
Son düzenleme:
Öncelikle hoş geldin. Konuyu en yakın zamanda güncellemeni öneririm, imla kurallarını çiğnemişsin. TÜRKMMO'ya sadece canın sıkılınca mı giriyorsun ? Ben hep bu forumdayım. Fakat birkaç gün yokum; teyzemlerdeyim ve denize giriyoruz. Kuzenimin bilgisayar masaüstü, ğek alışamdımda.
Yoksa hep TÜRKMMO'dayım. 
Yoksa hep TÜRKMMO'dayım. 
Öncelikle hoş geldin. Konuyu en yakın zamanda güncellemeni öneririm, imla kurallarını çiğnemişsin. TÜRKMMO'ya sadece canın sıkılınca mı giriyorsun ? Ben hep bu forumdayım. Fakat birkaç gün yokum; teyzemlerdeyim ve denize giriyoruz. Kuzenimin bilgisayar masaüstü, ğek alışamdımda.Yoksa hep TÜRKMMO'dayım.
![]()
Önerin İçin Saol
Turkmmo Benim İçin Çok Farklı Yani Günlük 6 Saat Turkmmodayım Diyebilirim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)