kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

- Droit Uçuş Düzeni Öneri -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Warwiwor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar oyunda pek çok şey hakkında bilgim var ama şu yeni gelen 3 Droit uçuş düzenleri var bunlardan 1 tanesi gözüme çarptı özellikleri hoşuma gitti sizce iyimi veya diğerleri dahamı iyi hangisini önerirsiniz bu 3 taneden değil tüm tasarımlardan herkes Güve diyor ama o PvP içinmiş ben pek PvP yapmıyorum benim işime en çok hangisi yarar sizce ?​

Benim beğendiğim;

F-11-HE

Kalp Uçuş Düzeni

Diroit kontrol birimine kalp uçuş düzenini ekler.

Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır.

Yalnız bu kalp olduğu için şekli hoşuma gitmedi başka bir şekil olsa alırdım ama görüntüsü berbat yani kalp :D

Bu arada şu var bunun kalkan penetrasyonunu özelliğini anlamadım bu nedir ?

F-05-PI

Kıskaç Uçuş Düzeni

Diroit kontrol birimine kıskaç uçuş düzenini katar.

Lazer hasarını % 3 artırır ve % 5 şöhret puanı bonusu verir. Diğer yandan, kalkan penetrasyonunu % 10 azaltır.

Kalp uçuş düzeni aslında güzel ancak lazer hasarını düşürüyor eğer onu arge ile destekleyip düşmemesini sağlarsan süper bir uçuş düzeni.

diğeri ise Kalkan emilimi.

Pvp için güve (kalp aklına yattı ise oda olabilir ama çok gerekli değil.)

Kasıcaksan Elmas!

Son düzenleme:
Kalp uçuş düzeni aslında güzel ancak lazer hasarını düşürüyor eğer onu arge ile destekleyip düşmemesini sağlarsan süper bir uçuş düzeni.

diğeri ise Kalkan emilimi.

Pvp için güve (kalp aklına yattı ise oda olabilir ama çok gerekli değil.)

Kasıcaksan Elmas!

Kalp güzel ama şekli kötü Kıskaç nasıl ?

Kalkan Jen. Yenileme Hızı.
Pvp İcin Güve En İyisidir Tabi Amacın Oysa
Ve Kalp Cok Kötü Sebebi İse Yüksek Vuruyorsanız 10 Salvoluk Bır Ates Etsenız Sızı 20-30k Zarara Sokabilir.Az Vuruyorsanız Bence Almalısınız(Tabi Mantıken Az Vuruyorken 100k Urilik Droid Dizlimini Niye Alıyorsun? :) )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri