Arkadaşlar malumunuz üzere Pvp haritalarında normal haritalardan daha fazla urudium kasılabiliyor.Fakat öte yandan pvp haritasında düşman oyuncular tarafından kesilmeniz söz konusu.Görünmez olsanız dahi haritada sizi gördüğü zaman basıyor mermiyi adama görünür oluyorsunuz ve kesiyor sizi.Acaba bu düşmanlara yakalanmamanın çaresi var mıdır?Lisanslı profibot kullanıyorum.Henüz normal haritalarda kasmaya devam ediyorum.Level kasmıyorum ve sürekli avantaj kutusu topluyorum. Katlayıcı paketim de zaten var.Bu düşmanlara bir çözüm varsa eğer biraz level kasıp pvp haritalarında bota bırakmak istiyorum
. Yorumlarınızı bekliyorum
. Yorumlarınızı bekliyorumArkadaşlar malumunuz üzere Pvp haritalarında normal haritalardan daha fazla urudium kasılabiliyor.Fakat öte yandan pvp haritasında düşman oyuncular tarafından kesilmeniz söz konusu.Görünmez olsanız dahi haritada sizi gördüğü zaman basıyor mermiyi adama görünür oluyorsunuz ve kesiyor sizi.Acaba bu düşmanlara yakalanmamanın çaresi var mıdır?Lisanslı profibot kullanıyorum.Henüz normal haritalarda kasmaya devam ediyorum.Level kasmıyorum ve sürekli avantaj kutusu topluyorum. Katlayıcı paketim de zaten var.Bu düşmanlara bir çözüm varsa eğer biraz level kasıp pvp haritalarında bota bırakmak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Yok bunun çözümü SpearHead mini haritada bile seni görünmez yapıyor ama belirli bir süre hem bot yetenek basamaz sanırım.
Malesef..Botlar EMA Atsa Bile Yakalanıyorsunuz "OpenStealth,Kerkava,Merkava" Sayesinde x1le Oyun 1.cisini Kestigimi Bilirim 4-3de bot kullanırken
Aslında Çözümü Var ; Phoenix Alın,Aklı Olan Düşman Size dokunmaz..
Aslında Çözümü Var ; Phoenix Alın,Aklı Olan Düşman Size dokunmaz..