Merhaba arkadaslar ilk önce stylewar'a teşekkür etmek istiyorum bana gemi verdi.Gemi verildiginde lf3leri eksik ekstralar 1,2 eksik kalkanla hızlar eksikti ve hala eksik onlara sıra gelmedi
Gemi Salı gününden beri elimde ve Sabah 10'da bota koyuyorum aksam 10'a kadar Stylewar daha onceden c hilesi yapmıs bu yüzden lf3leri 15 yapmakta yardımı oldu fakat alışveriste kaybettiklerimde oldu uzatmadan resimleri paylasayım.Eksiklerimi söylerseniz memnun olurum
Gemi İç görüntüsü:
Kapılar(Parca olanları gosterdim
):
Gemi Salı gününden beri elimde ve Sabah 10'da bota koyuyorum aksam 10'a kadar Stylewar daha onceden c hilesi yapmıs bu yüzden lf3leri 15 yapmakta yardımı oldu fakat alışveriste kaybettiklerimde oldu uzatmadan resimleri paylasayım.Eksiklerimi söylerseniz memnun olurum
Gemi İç görüntüsü:
Kapılar(Parca olanları gosterdim
):
Son düzenleme:
hocam hızları fulleseydin credi hilesiyle niye dicen şimdi daha az uri kasarsın eğer ilk baştan hız yapsaydın şuan 2 katı sendeydi :S
Yalan konusmak bana gore değilBota koyduğunu itiraf ediyorsun ve id'ni gizlemiyorsun ne diyim ben sana.![]()
ki dorkorbit adminlerinin gelip burada sırf 2,3 kisi banlamak icin gelecegini zannetmiyorum