onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sura HAKKINDA YARDIM PLS!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzcanyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BEN SURA KARAKTER DİZİYORUM EFSUNLARIN SÜPER OLMASINA RAĞMEN BAZI SURALAR 2-3 SKİL ATIYOR BENSE ONLARA 2-3K VURABİLİYORUM KÜREYLE SİZCE PROBLEM NEDİR YAZAN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.EFSUNLARIM AŞAĞIDAKİLER!

Karabüyü Zırhı:

-Kılıç Savunması
-Bıçak Savunması
-Şimşek
-HP
-Büyü Hızı

Kutsal Kılıç:

-Yarı İnsan
-Kritik
-Zeka
-Büyü Hızı
-Çeviklik

Cennetin Gözü Küpe:

-Kılıç Savunması
-Bıçak Savunması
-Çift-el Savunma
-Yarı İnsan
-Ok Savunması

Ateş Kuşu Çizmesi:

-Kılıç Savunması
-Bıçak Savunması
-Çift-el Savunma
-HP
-Kritik

Cennetin Gözü Kolye:

-Kılıç Savunması
-Bıçak Savunması
-Çift-el Savunma
-HP
-Kritik

Kale Kask:

-Yarı İnsan
-Büyüye Karşı Dayanıklılık
-Simsege karsı dayanıklılık
-Rüzgara karsı dayanıklılık
-Ateşe karşı dayanıklılık

Cennetin Gözü Bilezik:

-Yarı İnsan
-Büyüye Karşı Dayanıklılık
-Simsege Karşı Dayanıklılık
-HP
-Ateşe Karşı Daynıklılık

61 Lv. Kalkanı:

-Zeka
-Yarı İsan
-Sersemliğe Karşı Bağışıklılık
-Beden Karşısındaki Atakların Bloklanması
-Çeviklik

Dediklerimi düzeltirseniz daha sağlam bir sura elde edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın! Suralara karşı şöyle bir zırh yapın : HP-Kılıc-Simsek-Ruzgar-Büyü hızı . Silahınız doğru taşlarıda şöyle olsun : Karakter - Kritik - Soğutma . Ayakkabı seçimin yanlış bunun yerine Anka Ayakkabı tercih ederseniz daha avantajlı olur %10 bloklama veriyor çünkü ve efsunlarıda doğru. Kaskda şöyle bir hata var Ateşe karşı dayanıklılık yerine Zehirlenme Değişimi efsunu getirirseniz süper olur. Bileziğinizdede Ateşe karşı dayanıklılık yerine Delici veya Rüzgara karşı dayanıklılık ekleyiniz. Kalkanlarınızda doğru. Bu dediklerimi yaparsanız süper olursunuz. :)

Zor yatıyorum :)

Bu arada teskkürler

dediklerimi düzeltirseniz daha sağlam bir sura elde edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın! Suralara karşı şöyle bir zırh yapın : Hp-kılıc-simsek-ruzgar-büyü hızı . Silahınız doğru taşlarıda şöyle olsun : Karakter - kritik - soğutma . Ayakkabı seçimin yanlış bunun yerine anka ayakkabı tercih ederseniz daha avantajlı olur %10 bloklama veriyor çünkü ve efsunlarıda doğru. Kaskda şöyle bir hata var ateşe karşı dayanıklılık yerine zehirlenme değişimi efsunu getirirseniz süper olur. Bileziğinizdede ateşe karşı dayanıklılık yerine delici veya rüzgara karşı dayanıklılık ekleyiniz. Kalkanlarınızda doğru. Bu dediklerimi yaparsanız süper olursunuz. :)

rüzgara karşı dayanılıklık deliciyi engeller ve karabüyü surada delici hiç bir işe yaramaz çünkü fiziksel temaslı skili yok !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri