HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forumun sayfa açma hızı bilgisayardan bilgisayara göre değişir ama tüm arkadaş çevrem ve herkezden forum fazla yavas mesajları alıyorum bu yüzden çoğu kişi forumdan gidiyor Türkiyenin en iyi mmo forumuna en iyi hız yakışır yetkilierimden konun altında ilgilenicez diyipte baştan sağmalarını istemiyorum gerekeni yapın Turkmmo bu yakışır.
Saygılarımla;
Yener Bozbay
Yener Bozbay
not:konuyu buraya açtım yetki arkadaşım gereken yere taşısın yanlıssa.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
son 20 gündür foruma yoğun olarak saldırı geliyor. bu sebepten foruma saat başı 1 dakikalık erişim kesiliyor. onun dışında hız problemi eskisine göre daha az zaten.
Ben yetkili değilim, fakat yorum yapmadan da geçemeyeceğim. Admin defalarca bu konu üzerinde çalışma yaptığını söyledi. Admin bunu söylemese de siz konu açsanız tamam kabul edilebilir, fakat admin konuyu açtığı halde konu açmak kabul edilemez. Bize gereken uyarı yapıldı. Bizim üstümüze düşen konu açmak değil de gerekenin yapılmasını beklemek olabilir
Daha duyarlı olacağınıza inanıyorum. Saygılar.
Daha duyarlı olacağınıza inanıyorum. Saygılar.Ben yetkili değilim, fakat yorum yapmadan da geçemeyeceğim. Admin defalarca bu konu üzerinde çalışma yaptığını söyledi. Admin bunu söylemese de siz konu açsanız tamam kabul edilebilir, fakat admin konuyu açtığı halde konu açmak kabul edilemez. Bize gereken uyarı yapıldı. Bizim üstümüze düşen konu açmak değil de gerekenin yapılmasını beklemek olabilirDaha duyarlı olacağınıza inanıyorum. Saygılar.
afadersiniz ama sık sık bakıma giriyor neden bir hızlanma göremiyorum ...
gereksiz olsa açmazdım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...