Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

sayın gm ve admin acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1qolpahan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 639
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1qolpahan1

Level 1
Üye
Konular
23
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sayın admin ve gm arkadaşlarım şifre değişme ve depo şifresi yada sitenizde ıd ve şifre girdiğimde site benim profilimi acmıyor ne mail nede şifre değişikliği yapılmıyor çıkan yazı bu...

Moved Temporarily

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@mmomt2.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.22 (Unix) mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at Port 80

bu gibi şeyler cıkıyor ve hiç bir işlem gerçekleşmiyor bu konu hakkında acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geçici olarak taşındı

Sunucunuz bir iç hata veya yanlış karşılaştı ve isteğinizi tamamlayamadı.
Sunucu yöneticisi, webmaster@mmomt2.com başvurun ve hata oluştu zaman ve hataya neden olabileceği yapmış olabilirsiniz, onlara herhangi bir bildiriniz.
Bu hata hakkında daha fazla bilgi sunucu hata günlüğüne mevcut olabilir.
Isteği işlemek için bir ErrorDocument kullanmaya çalışırken Ayrıca, hata mı buldunuz değil 404 ile karşılaşıldı

Kilit.(Forum kurallarını okunuyuz.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri