Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Değerli TurkMMO üyeleri.Bu Gün Size Livezilla Canlı Destek Sistemini ve Kurulumunu Paylaşacağım.
İlk Olarak
%800 KB/sn İndirme Kalitesi Hızlı Sunucu!
Not:Linkler Asla Kırılmaz Kendi FTP'me Upload Ediyorum.
Kurulum;
Fotoğraflı Kurulum;
Evet Arkadaşlar Kurulum Bitti Sizlerden Teşekkür ve Rep Bekliyorum Canlı Destek Sisteminiz Hayırlı Olsun Şimdiden Hayırlı İşlerde Kullanın Sadece Metin2 PvP Sitesinde Değil Farklı Sitelerdede Kullanabilirsiniz Özellikle Metin2 Sunucu Satan Kardeşlerimiz İçin Çok Yararlı Bir Sistem.Neyse Lafı Fazla Uzatmayım Şimdiden Canlı Destek Sisteminiz Hayırlı Olsun Yorum Atmayı Unutmayın Allaha Emanet Olun.
Not:Yardıma İhtiyacı Olan Arkadaşlar Özel Mesaj Göndersin Yardımcı Olurum.
İlk Olarak
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Livezilla 4.1 Full Sürümünü İndiriyoruz.%800 KB/sn İndirme Kalitesi Hızlı Sunucu!
Not:Linkler Asla Kırılmaz Kendi FTP'me Upload Ediyorum.
Kurulum;
Fotoğraflı Kurulum;
Evet Arkadaşlar Kurulum Bitti Sizlerden Teşekkür ve Rep Bekliyorum Canlı Destek Sisteminiz Hayırlı Olsun Şimdiden Hayırlı İşlerde Kullanın Sadece Metin2 PvP Sitesinde Değil Farklı Sitelerdede Kullanabilirsiniz Özellikle Metin2 Sunucu Satan Kardeşlerimiz İçin Çok Yararlı Bir Sistem.Neyse Lafı Fazla Uzatmayım Şimdiden Canlı Destek Sisteminiz Hayırlı Olsun Yorum Atmayı Unutmayın Allaha Emanet Olun.
Not:Yardıma İhtiyacı Olan Arkadaşlar Özel Mesaj Göndersin Yardımcı Olurum.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)