Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oyun açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDk-İ-nG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunu açma simgesini tıkladığımda bu ekran çıkıyor

Bu resmi önceden upload etmiştim. Daha öncede bu hata geldi oyunu kaldırdım yeniden yükledim. Dosyalarda değişiklik falan yapmadım dün akşam rahatlıkla oynuyordum saat 10 - 11 gibi kapattım akşam ve az önce açmayı denediğimde yine bu ekran çıktı nasıl düzeltebilirim lütfen yardım. Her zaman oyunu kaldırıp yükleyemem. Ayrıca indirdiğim dosya da mmomt2 nin sitesindeki mmomt2_full dosyası acil yardım lütfen.
Az önce oyunu yeniden yükledim ne zaman yeniden yüklesem ilk fısıltı açtığımda oyun kapanıyor fakat sonra sorun olmuyor da oyun kapanıp tekrar açtıktan sonra yine aynı şey çıktı lütfen acil çözüm sunun.

Son düzenleme:
metin2 yi sitesinden indirip mmomt2 oto packi at üstüne. Başka şeylerle karışıyor sanırım seninki

Mmomt2_full packi masaüstüne cıkart içindeki dosyalarını Metin2_Turkey İsimli Klasörün İçine Atınız.Gelen Uyarıya Tümüne Evet Dedikten Sonra MMOMT2 Oto.Pack'e Tıklayınız.Oto Pack Bittikten Sonra Oyuna Başla Diyerek Oyuna Giriş Yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri