Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Jackpot Olayı ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snopro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler bu jackpot millete çıkıyo ya hani ekranda yazıyo 100000 puan kazanıyolar onu bizimde kazanmamız için belli şartlar varmı yoksa şansına oturdugumuz yerdede çıkarmı araştırdım biraz mini bomb gibi şeyler diyolar ama bişey anlamadım bu jackpot bize nasıl vurucak (puana ihtiyacım varda :D )

Bu iş biraz şans işi Mesela Mega bomba gibi Puan Veya eşya patlamalarında şansın varsa iyi eşya veya iyi puan tuttursun yani bunun hilesi yok Eğer taktiği var diyenlere de inanma bence ben bır kere 25 k tutturdum gerisi gelmedi
Yardımcı olduysam rep versen yeter

yardımcı olmaya çalışmışsında bide rep istemesen adamdan tam olacak ayıp.

Snopro ben açıklayayım sana bu mega bomba ve 1 tane daha ürün var adı aklıma gelmedi kusura bakma. Bu ürünleri belirli bir puan karşılıgı alıyorsun. ve bunun içinden sana belirli hediyeler çıkıyor yanı şansına. Bu hediyeler 100k PUAN olabıliyor veya item crosshear rengi değiştirme gibi eşyalar oluyor. Yani tamamıyle şansa bağlı birşey bu. Eğer şansın varsa sanada 100k jakpot puan çıkar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri