HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Yabancı Forumları Gezerken Gözüme Çarptı Deneyeyim Dedim Girdim Açtım Programı Enter the proccess name Yazan Kısma Atacağım Kişinin Nickini Yazdım ve Load Dedim İlk Denediğimde Bişey Olmadı Sebebi İse Adam Uzaklaştı Galiba Ondan Kaynaklı Olmadı Sonra Yanına Tekrardan Gittim Load Dedim Gene Olmadı En Son Translateye Girdim Adamın Yazdıklarını Çeviriciden Çevirdim ve Aynen Şöyle Yazıyordu.
1- Enter the proccess name : Ticaret Atıcağımız Kişinin Nicki Yazılacak
2- Load : Bu Kısma Nicki Yazdıktan Sonra Tıklıyoruz Eğer Olmazsa Tekrar Tekrar Tıklıyoruz Taaaki Ticaret Atana Kadar.
3- Refresh : Bu Kısımda ise Adam Ticareti Açıp İtemi Koyduğunda Seri Seri Refresh Butonuna Tıklıyoruz 1 Kopyası Daha Bizde Oluyor.
Bu Şekilde Uygulayınca Çalıştı Fakat 3 Saat Sonra Ban Yedim İtemi Kopyaladıktan Sonra Hemen Satmaya Bakın ve Kendi Charınızda Asla Yapmayın Yeni Bir Accont Açıp Öğle Deneyin.
Benim Makina Windows7 64 Bit Bende Çalıştı Eğer Çalışmıyan Bir Sistem Varsa veya Hata Alan Varsa Buraya Yazsın Bende Foruma Yazim Çözümünü Türkçeye Çevirip Ekliyim Buraya Yazmaya Çalışayım Forumun Adresini İstemeyin Reklam Atıyorum Diye Ban Yememek için Eklemedim Ö.mesaj Atarsanız Yazarım
Programdan 1 Tane Foto Koydum Bakabilirsiniz.
Uploadlar Benimdir Linkler Kırılırsa Yazın Yenileyeyim Sömürün
Sizin İçin Birde Virüstotalde Tarattım
İnşallah Konu Sabitlenirde Hem Ben İstediğime Kavuşmuş Olurum Hemde Siz Herşey Moderatör Olmak İçin
1- Enter the proccess name : Ticaret Atıcağımız Kişinin Nicki Yazılacak
2- Load : Bu Kısma Nicki Yazdıktan Sonra Tıklıyoruz Eğer Olmazsa Tekrar Tekrar Tıklıyoruz Taaaki Ticaret Atana Kadar.
3- Refresh : Bu Kısımda ise Adam Ticareti Açıp İtemi Koyduğunda Seri Seri Refresh Butonuna Tıklıyoruz 1 Kopyası Daha Bizde Oluyor.
Bu Şekilde Uygulayınca Çalıştı Fakat 3 Saat Sonra Ban Yedim İtemi Kopyaladıktan Sonra Hemen Satmaya Bakın ve Kendi Charınızda Asla Yapmayın Yeni Bir Accont Açıp Öğle Deneyin.
Benim Makina Windows7 64 Bit Bende Çalıştı Eğer Çalışmıyan Bir Sistem Varsa veya Hata Alan Varsa Buraya Yazsın Bende Foruma Yazim Çözümünü Türkçeye Çevirip Ekliyim Buraya Yazmaya Çalışayım Forumun Adresini İstemeyin Reklam Atıyorum Diye Ban Yememek için Eklemedim Ö.mesaj Atarsanız Yazarım
Programdan 1 Tane Foto Koydum Bakabilirsiniz.
Uploadlar Benimdir Linkler Kırılırsa Yazın Yenileyeyim Sömürün

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sizin İçin Birde Virüstotalde Tarattım
İnşallah Konu Sabitlenirde Hem Ben İstediğime Kavuşmuş Olurum Hemde Siz Herşey Moderatör Olmak İçin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)