- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
beyler ben eskiden bu clana üyeydim bilgisayara virüs girdi sakın bu clana katılmayın Bütün ZP'leri ve GP'leride çaldılar !
Ahaha nasıl oluyor o
Şimdi virüs girmesi için onların paylaştığı birşeyi indirmen gerekiyor. İndirdiysen ve virüs taraması yapmadıysan BU SENİN SUÇUN. Şimdi 2. si; Zpleri çalmaları için ki bunları sadece klana yatırım yapabilirler, senin onlara ID ve PW ni vermen gerekiyor BU DA SENİN SUÇUN. 3. ise GP'leri aktarma, yatırma, bağışlama, çalma diye birşey yok. Ama senin çarına giripde kutu kırmışlar ise ona birşey diyemem gene ID ve PW bilmeleri gerekiyor. Eğer ID ve PW verdiysen gene SENİN SUÇUN. İlk başta yazdığın cümleye bakıp mantık aramanı tavsiye ederim..
Kardeşim doğru düzgün resim yok bir şey yok .
BERBAT !
Sana gelirsek, hiç kimsenin konusuna BERBAT deme gibi bir hakkın yok "sebepsiz yere" konuyu kirletip çekememezlik yapma. Beğenmedim diye bilirsin nazikçe. Arkadaşında dediği gibi resim koyması gerekmiyor gerekli tanıtımı yapmış.
Klan yorumuna gelirsek. Klan ismi ve tanıtımı hoşuma gitti
Başarılar ve size + RAP
Başarılar ve size + RAP
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 2h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 0
Kardeşim eskiden bu clande lt di dolasıyla herşeyimibiliyor böyle bir şekilde çoğu kişiyi kandırdılar,bende insanlık olsun diye dedim ama yaranamadık
Suçun bende olmadığını iyi anlamışsındır umarım öyle bilmeden bi daha yazmazsın 
Suçun bende olmadığını iyi anlamışsındır umarım öyle bilmeden bi daha yazmazsın 
Son düzenleme:
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Kardeşim eskiden bu clande lt di dolasıyla herşeyimibiliyor böyle bir şekilde çoğu kişiyi kandırdılar,bende insanlık olsun diye dedim ama yaranamadıkSuçun bende olmadığını iyi anlamışsındır umarım öyle bilmeden bi daha yazmazsın
![]()
Sen anlamadın heralde ? Yada yazdıklarımı tam okumadın
- Konular
- 338
- Çözüm
- 176
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 1,048
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 4,843
- DevLira
- 30
beyler ben eskiden bu clana üyeydim bilgisayara virüs girdi sakın bu clana katılmayın Bütün ZP'leri ve GP'leride çaldılar !
Clanıma beklerim kardesim buda Turkmmo tanıtmı http://www.turkmmo.com/crossfire-cl...sharmy-bakmadan-gecme-cok-pisman-olursun.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)