HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese iyi günler.Benim problemim metin2 açıkken mesela pazar kurdum afk kalıcam ama masaüstüne aldığımda veya başka bir siteye geçtiğimde tekrar oyunu açarsam eğer siyah bir ekran karşıma çıkıyor bu sorun çok masaüstünde veya sitelerde durduğum zaman başıma geliyordu.Ama bu aralar masaüstünde 1 saniye dursam metin2 ye dönsem direk siyah ekran geliyor bunun bi çözümü varsa teşekkürler.
Herkese iyi günler.Benim problemim metin2 açıkken mesela pazar kurdum afk kalıcam ama masaüstüne aldığımda veya başka bir siteye geçtiğimde tekrar oyunu açarsam eğer siyah bir ekran karşıma çıkıyor bu sorun çok masaüstünde veya sitelerde durduğum zaman başıma geliyordu.Ama bu aralar masaüstünde 1 saniye dursam metin2 ye dönsem direk siyah ekran geliyor bunun bi çözümü varsa teşekkürler.
Metin2'yi Tamamen Sil Tekrar Yükle Kardeşim.Bendede Oluyordu o Sorun Ancak Öyle Yapınca Düzeldi.
Metin2'yi Tamamen Sil Tekrar Yükle Kardeşim.Bendede Oluyordu o Sorun Ancak Öyle Yapınca Düzeldi.
Tamam çok teşekkürler.Bu arada bu kadar hızlı cevap alacağımı düşünmüyordum turkmmo farkı diyelim

Tamam çok teşekkürler.Bu arada bu kadar hızlı cevap alacağımı düşünmüyordum turkmmo farkı diyelim![]()
Rica Ederim.
Turkmmo Farklıdır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)