Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lütfen yardim edn çok acl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dorpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

dorpe

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bügün mmomt2 indirdimmmot2 klasörünün içine girdim metin2 ye tıkladım açılmadı aşağıda güncelleme yapıodu heralde bekledim o güncelleme bitmedi yarıya gelincede takıldı kaldı ne yapmalıyım lütfen yardım edin oyun açılmıyor :(

bügün mmomt2 indirdimmmot2 klasörünün içine girdim metin2 ye tıkladım açılmadı aşağıda güncelleme yapıodu heralde bekledim o güncelleme bitmedi yarıya gelincede takıldı kaldı ne yapmalıyım lütfen yardım edin oyun açılmıyor :(

Herhangi Bir Takılma Yok Kontrol Ettim Birde Metin2 Dosyasının İçine Atman Lazım İndirdiğin Dosyaları Sanırım Sen Atmadan Direk Girmişsin Metin2 Klasörünün İçine At.

Size önerim şudur.

Daha önce giriş yaptığınız pvp serverin üzerine MMOMT2 Pack attığınızda sorunlar yaşamanız muhtemel. Bunun yerine indirdiğiniz setup dosyasını saklayın ve bir yedek halinde yapın. Server değiştirdiğinizde sorun yaşamazsınız. Ayrıca üstteki arkadaşın söylediği gibi. Direk açmıyorsunuz Metin2 klasörüne atıyorsunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri